Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Доган събра приближени да охраняват Бояна и Росенец, влязоха в сблъсък с полицията

Политика

Доган събра приближени да охраняват Бояна и Росенец, влязоха в сблъсък с полицията

Доган събра приближени да охраняват Бояна и Росенец, влязоха в сблъсък с полицията - Tribune.bg
Снимка:

Собственикът иска почетният председател да освободи сараите

Сблъсък между полицията и хората на Ахмед Доган пред сараите в „Бояна“. Друга група приближени до почетния председател охранява имението в Росенец. Те бяха събрани от страната и извозени до двете локации с автобуси.

Че Доган не е собственик на дружествата Хермес Солар“ и „Делта Епсилон“, които притежават недвижими имоти в „Росенец“ или „Бояна“, стана ясно вчера от писмо на Данаил Папазов. „Ахмед Доган не е собственик или представляващ на тези дружества, същият няма общо и с имотите на дружествата, както и няма каквито и да било договорни отношения свързани с ползването на тези имоти. Поради което Ахмед Доган пребивава без основание в същите и следва веднага да ги напусне“, заяви Данаил Папазов, който е бивш министър на информационните технологии, транспорта и съобщенията от правителството на Пламен Орешарски.

Привържениците на Доган в Бояна се карат с полицаите, че не знаят какво правят и поставят държавата в опасност с опитите да бъде изнесен Доган.

По обяд на място пристигна и синът на Доган – Демир, който поиска да бъде допуснат до имота с мотива, че вътре има вещи на баща му.

„Ние дойдохме да спасим България, бе момчета, какво правите“, твърдят близките до Доган и натискат полицията в опит да влязат в сараите. 

Началникът на СДВР Любомир Николов пристигна в квартал „Бояна“ в ранния следобяд. На място пристигнаха още полицейски служители.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети