Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Докато Герджиков чака Радев на дебат, Йотова наглее: Ще излязат от анестезията и ще боли

Политика

Докато Герджиков чака Радев на дебат, Йотова наглее: Ще излязат от анестезията и ще боли

Докато Герджиков чака Радев на дебат, Йотова наглее: Ще излязат от анестезията и ще боли - Tribune.bg
Снимка:

Кандидат-президентът на проф. Анастас Герджиков повика на дебат в 15 часа Румен Радев в Хасково. По случайност днес и двамата трябва да са там, за да разговарят с избиратели. От месец проф. Герджиков иска дебат с Радев, но безуспешно, защото втория се крие и не отговаря на въпроси.

В същото време на площадите вицето на Радев, Илияна Йотова разпространява недоказаните и напълно опровергани твърдения на назначения от тях вътрешен министър Бойко Рашков. Припомняме, че в рамките само на няколко часа, абсолютна всяка институция у нас и строителна фирма опровергаха едно по едно всичко казано от Рашков.

Йотова не се притеснява да говори, че 60 милиона били откраднати в чували, без да има каквито и да е доказателства. Ние ще си върнем България – сигурна, справедлива, просперираща, говори Йотова от площада в Хасково. Не е ясно дали Йотова иска да си върне просперираща България, защото страната ни беше такава преди да влезе в спиралата от избори, причинени от юмрука на Румен Радев. Скоро те ще излязат от анестезията и ще боли, когато се разкрият всичките им схеми!“, продължава Йотова.

Радев, който очевидно го е страх от дебат с проф. Анастас Герджиков предпочита да приглася на Йотова в разпространението на неистините от страна на Рашков. Кандидатът-президентът подкрепен от БСП обявява, че очаквал скоро да получи отговор къде са отишли парите от магистралите, но не отговаря вече дни наред къде са отишли парите от изтеглените държавни заеми.

Очевидно Радев и Йотова предпочитат да повтарят опроверганите неистини на Рашков, вместо да се изправят лице в лице със своите опоненти.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети