Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Докато Рашков парализира община Поморие: Младо момче е убито в кв. „Люлин“, жителите протестират

Политика

Докато Рашков парализира община Поморие: Младо момче е убито в кв. „Люлин“, жителите протестират

Докато Рашков парализира община Поморие: Младо момче е убито в кв. Люлин, жителите протестират - Tribune.bg
Снимка:

Докато вътрешният министър на Румен Радев парализира община Поморие с нахлуване на служители на МВР в София жители на столичния квартал „Люлин“ протестират, заради убийството на 26-годишен мъж.

Компания е празнувала раждането на дете, като са отбелязали този важен момент с едноминутна заря. Изведнъж зад блок 225 се появява извършителят на престъплението и наръгва няколко пъти момчето, което издъхва на път за болницата.

От видео публикувано във Фейсбук става ясно, че жителите на кв. “Люлин“ са блокирали движението и пускат заря в знак на съпричастност с убитото момче на фона на ръкоплясканията от жителите на квартала. По думите им Люлин ще въстане срещу държавата в знак на неразкрития извършител на  убийство.

„Всички трябва да сме задружни и единни. Всички млади хора трябва да станат и да се събудят“, призовават във видеото.

„Това момче почина в моите ръце и кръвта му е в моите ръце, ако сега се предадете никога няма да се освободите и ще бъдете роби на този фашизъм. Отстоявайте правата си. Трябва да сме единни и всички заедно трябва да победим тази фалшификация. Ако трябва ще стоим  цяла нощ, но трябва да има правота и трябва  хората на които плащаме заплатите да си вършат работата“, категорични са жителите на „Люлин“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети