Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Докато София гори: Терзиев пращал покана на Бойко Борисов да обсъждат управлението на София (СНИМКА)

Политика

Докато София гори: Терзиев пращал покана на Бойко Борисов да обсъждат управлението на София (СНИМКА)

Докато София гори: Терзиев пращал покана на Бойко Борисов да обсъждат управлението на София (СНИМКА) - Tribune.bg

Тази вечер в централата на ГЕРБ е получена покана от кмета на София Васил Терзиев до лидера на партията Бойко Борисов. Новината беше съобщена от пиарът Никола Николов, който показа поканата на официална бланка на общината.

„Докато София гори и водни оръдия пръскат срещу софиянци, Васко Терзиев тихомълком и по тъмни доби покани ГЕРБ на среща. Поканата беше получена по имейл в разгара на сблъсъците в София в 19:21 часа. Васил Терзиев изпрати лична покана до Бойко Борисов за среща, на която да обсъдят приоритетни политики и проекти за развитие на София. Но това не е всичко! В поканата си Терзиев предлага на Борисов и ГЕРБ да обсъдят конкретни политики и проекти, заложени в предизборната програма на ГЕРБ. Правилно сте прочели - в предизборната програма на ГЕРБ“, пише Николов.

Освен това Терзиев предлагал на Борисов и ГЕРБ да посочат конкретни проекти, които да бъдат финансирани с бюджета на София за 2024 г.

„Чета и не вярвам на очите си?! Чудя се и дали Борис Бонев знае за тази покана и дали и той ще бъде на предложената от кмета на „Промяната” среща. Ще разберем съвсем скоро, защото крайният срок Бойко Борисов и ГЕРБ да отговорят на поканата на Васил Терзиев е утре до 15:00 часа“, пише още Николов.

Той обаче напомня и какво говореше доскоро кметът: „Ще търсим подкрепа за мнозинство в СОС от всички партии, но без ГЕРБ!” Помните ли тази клетва на напористия комсомолец с блеснал поглед Борис Бонев? Да, ама не, както казваше големия Петко Бочаров!“, допълва Никола Николов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети