Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Домусчиев отговори на Божков: Публичното предоставяне на записката е манипулация

Политика

Домусчиев отговори на Божков: Публичното предоставяне на записката е манипулация

Домусчиев отговори на Божков: Публичното предоставяне на записката е манипулация - Tribune.bg

Винаги в бизнеса си съм спазвал законите и необходимата етика в отношенията. Това е видно и в паметната записка.  Това написа във Фейсбук Кирил Домусчиев и отговори на Васил Божков, който по-рано днес публикува „паметна записка“ от среща с Домусчиев.

„Факт е, че много години преди покупката от мен на Нова, Божков е плащал за реклама и ПР в телевизията значително по-големи суми (първият договор е от 16.07.2012г). Неговият бизнес без реклама е невъзможен. Публичното предоставяне на записката е манипулация и стъпка, която издава бизнес нивото и интелекта на обвиняемия Божков, на което ниво не бих желал да сляза и затова спирам дотук!“, посочва още собственикът на Нова ТВ.

„Добавям само, че „Нова Броудкастинг груп” ще сезира Комисията за защита на конкуренцията за договора на „БТВ медия груп” с Български спортен тотализатор (БСТ ). От предоставена публична информация става ясно, че в контракта е записана изрична клауза за ограничаване правото на тотализатора да преговаря и сключва договор с „Нова Броудкастинг груп”. Твърдя, че подобни ограничения върху държавна компания (БСТ) от страна на частна (“БТВ медия груп ”) е недопустимо и скандално! Сега разчитам на компетентното мнение и реакция на отговорните институции в България“, пише още той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Copy/Paste На среща с главния прокурор на Дубай – Ал Тафанах Ал Таибах – видния български череп му е предложил да му напише бележка за дарение, саморъчно написана, подписана и датирана. Без да продума, Ал Тафанах Ал Таибах станал и си излязъл, а след малко неговият пръв заместник – Абдула ибн Салама Тихакна – се е върнал да съобщи на Черепухин, че „хабиби“ такива бележки не приема. „Това да не ти е България бре, манюк, ахо шармута ниедна?“ възмутено допълнил видния магистрат. Черепчо се изнизал като пръднал велинградчанин от асансьор!
18.05.2020 14:47 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети