Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Дончев за интригата с Цветанов: Единственото нещо, което съм искал да стана и не съм станал, е пилот

Политика

Дончев за интригата с Цветанов: Единственото нещо, което съм искал да стана и не съм станал, е пилот

Дончев за интригата с Цветанов: Единственото нещо, което съм искал да стана и не съм станал, е пилот - Tribune.bg
Снимка:

Нямам лошия навик да говоря лоши неща за бивши колеги, каза още Томислав Дончев

Вицeпрeмиeрът Тoмиcлaв Дoнчeв oтгoвoри нa личнитe oбвинeния нa бившия cи cъпaртиeц в ГEРБ Цвeтaн Цвeтaнoв. Прeди някoлкo дни Цвeтaнoв зaяви, чe имeннo Дoнчeв, заедно c Гeoрги Хaризaнoв, ca учacтвaли в зaгoвoр cрeщу нeгo пo врeмe нa прeдизбoрнaтa кaмпaния зa eврoизбoритe, иcкaйки дa гo измecтят oт пocтoвeтe му в упрaвлявaщaтa пaртия.

„Единственото нещо, което съм искал да стана и не съм станал, е пилот. Нямам лошия навик да говоря лоши неща за бивши колеги. Как съм навредил на г-н Цветанов? Нито съм строителен работник, нито журналист, за да предизивикам скандала.  Не съм ходил в апартамента на г-н Цветанов, видях го на картинка по телевизията“,  каза пред Би Ти Ви вицепремиерът Томислав Дончев по адрес на обвиненията. 

Той допълни че членове, бивши симпатизанти, кметове на ГЕРБ се присъединяват към партията на Цветанов. Това е факт, но изборите не са само технологии, добави Дончев на въпрос дали ще успее Цветанов да открадне част от актива на ГЕРБ.

Подкрепата на гражданите не е само структури, тя е преди всичко доверие, идея, лица. Ако е успял да вземе част от актива на ГЕРБ дълбоко не вярвам, че ще успее да вземе част от подкрепата, каза още Дончев.

„Обществото е разделено в момента. Напрежение има, едни българи са изправени срещу други българи. Когато удовлетворим едната група, това значи да разочароваме другата. Това е лошото на такива ситуации. Не знам дали едно такова експертно правителство, каквото предлага Каракачанов, ще свали напрежението. Кой ще подкрепи това правителство и кой ще носи отговорността. Престоят ни в МС, ни нанася щети. Не може основната цел на едно правителство да е да оцелява. То трябва да си върши работата. Да оцелява не може да му е цел“, каза още Дончев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Коко Туриста На това кадро Дончев прилича на олигофрен. Въпреки, че не е такъв.
23.09.2020 21:18 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети