Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Дончо Барбалов поема транспорта в София

Политика

Дончо Барбалов поема транспорта в София

Дончо Барбалов поема транспорта в София - Tribune.bg
Снимка:

Той ще е временно изпълняващият длъжността

Дончо Барбалов ще поеме временно поста на подалия оставка зам.-кмет по транспорта Евгени Крусев. Това обяви кметът на столицата Йорданка Фандъкова на заседанието на Столичния общински съвет.

Така Барбалов ще има отговорност за продължаването на работата върху всички обекти в сектора "Транспорт и транспортна инфраструктура". Към момента той е зам.-кмет по финансите и временно изпълнява длъжността зам.-кмет по здравеопазването. Барбалов вече отговаряше за транспорта и през 2016 г.

"Работата е много, но ние имаме добри екипи в общината и очаквам те да продължат да работят активно и да постигаме успехи по всички направления“, заяви той.

Барбалов обяви и че първата му задача е да възстановим движението на трамваите по ул. "Граф Игнатиев".

"Трябва да подготвим и бюджета за 2019 г., в който транспортът също има големи инвестиции. Всичко това трябва да го подготвим, за да може през 2019 г да изпълним и да продължим да изпълняваме програмата за ремонт на улици, строителство на нови такива и обновяване на градския транспорт, който е доста напреднал", обясни още той.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Косеца Сега ще се пуснат трамваите на Графа, както си се говори и всичко ще е супер! Ремонтът си е супер и трамваите могат спокойно да си вървят
07.12.2018 08:09 / Отговор
Долу комунистите! Трябва някой да ги разследва тия долни комунисти и с техните простотии, които направиха около този ремонт! Това е просто нелепо, честно!
07.12.2018 08:10 / Отговор
Андро Корнелия и нейната шайка са най-долните хора евър! Не трябва да се оставят така да си правят каквото си искат и да манипулират общественото мнение
07.12.2018 08:10 / Отговор
Минев Мога да кажа само, че комунистите са най-голямото зло в историята на България и всички долу!
07.12.2018 08:11 / Отговор
Лепиларят Долу Румен Радев! И той е един комунист! Простотия е да имаме за президент комунист
07.12.2018 08:11 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети