Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Доц. д-р Милен Михов: Гласувах за силна България и за нормалност в политиката(ВИДЕО)

Политика

Доц. д-р Милен Михов: Гласувах за силна България и за нормалност в политиката(ВИДЕО)

Доц. д-р Милен Михов: Гласувах за силна България и за нормалност в политиката(ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Гласувах за силна България и за нормалност в политиката. Гласувах за възраждане на българската икономика, за самостоятелна външна политика. Това заяви кандидатът за президент и водач на 4 МИР Велико Търново доц. д-р Милен Михов след като упражни правото си на глас във Велико Търново.

Михов заяви, че гласува за силно управление, което защитава българските национални интереси, което ще решава реалните проблеми на хората, за отговорно управление и България, която следва своя път в Европа, отстоява интересите на целия български народ.

Гласувах за всички онези българи, които честно и почтено работят, творят и живеят в нашата страна с надеждата за едно добро бъдеще, заяви кандидатът за президент.

В продължение на месец обиколих всички краища на България и видях много хора отчаяни и притеснени. Виждаме развитието на пандемията, която покосява стотици на ден. Това несъмнено ще окаже влияние върху избирателната активност, но все пак колкото повече хора упражнят правото си на глас, толкова по-легитимен ще бъде изборът и аз апелирам всеки български гражданин да упражни своето право, защото само така могат да се променят нещата, категоричен бе доц. д-р Милен Михов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати