Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Доц. Михов, ВМРО: Радев ще се разграничи или ще подкрепи поругаването на МО?

Политика

Доц. Михов, ВМРО: Радев ще се разграничи или ще подкрепи поругаването на МО?

Доц. Михов, ВМРО: Радев ще се разграничи или ще подкрепи поругаването на МО? - Tribune.bg
Снимка:

Очаквано протестът вече няма нищо общо със своето начало, заявява доц. Милен Михов

Главнокомандващият на армията Радев ще се разграничи или ще подкрепи поругаването на МО? С какво е виновна на тези озлобени човечета армията, в чиито редове са отдавали живота си в името на Отечеството нашите предтечи?! И къде е нейният главнокомандуващ, президентът? Защо мълчи? Одобрява ли политиката на охрачване и омерзяване?

Този призив за отговор отправи доц. Милен Михов към президента на България Румен Радев по повод снощното поругаване на сградата на Министерство на отбраната от протестиращите, съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

Припомняме, че освен главнокомандващ на Българската армия, Радев е и неин генерал. А доц. Михов е заместник-председател на ВМРО и член на комисията по отбрана в Народното събрание.

Задавам тези въпроси като син на офицер и редови войник от Българската армия, който е служил честно под българското бойно знаме, допълва още Михов и отправя призив към главнокомандващия на Българската армия:

Да се разграничи от извършителите или да поеме отговорността - трети път няма.

Ето и текста на позицията, която доц. Милен Михов написа в своята Фейсбук страница:

ПОДМЯНАТА ПОБЕДИ ПРОМЯНАТА! Очаквано протестът вече няма нищо общо със своето начало. Всяка вечер телевизиите щедро ни показват едни и същи физиономии (няколко десетки на брой), които твърдят, че не са променили исканията си. Всъщност лъжат. Всяка вечер шестват с изкривени от злоба лица и манифестират духовната си нищета чрез оскверняване на институции и символи на държавността. Яйца, домати, червена боя, символизираща кръв – това са изразните средства на малцината останали. Те са готови да осъдят, разстрелят и погребат всеки, който е над тях и значи е виновен за собствените им неудачи. Сигурно така утвърждават чувството за собствена значимост, за тържество на личното си его над властта, реда и закона. Те не са виновни, те са тълпа. Отдали са се на страстите, които умишлено разпалват в тях няколко умели политически играчи. Те не искат нова Конституция и нови правила, не искат обединителни каузи и стабилно общество. Искат власт сега и саморазправа с политическите им противници. Народен съд няма как да свикат, но могат да оплюят и дамгосат чрез тълпата всеки.

Не, не, не! Това не беше се случвало до сега – да бъде поругана армията ни. Враговете просто нямаха шанс, а българите обичаме армията си.

Вчера обаче, Те сбъркаха! Посегнаха на Българската армия, обругаха Министерство на отбраната – институцията,  която гарантира свободата и независимостта на държавата ни, която символизира българския боен дух и героизъм. С какво е виновна на тези озлобени човечета армията, в чиито редове са отдавали живота си в името на Отечеството нашите предтечи?!

И къде е нейният главнокомандуващ, президентът? Защо мълчи? Одобрява ли политиката на охрачване и омерзяване?

Да се разграничи от извършителите или да поеме отговорността - трети път няма.

Задавам тези въпроси като син на офицер и редови войник от Българската армия, който е служил честно под българското бойно знаме. Казвам всичко това и като член на комисията по отбрана в НС, чийто председател е български генерал.                                                                                                                                           


Коментари (4)

ОСТАВКА НА ЧЕРВЕНАТА МУТРА РАДЕВ!!!............... РАЗКРИТ-РАЗНАСЯ КОВИД 19 В СТРУКТУРИТЕ НА НАТО-ПО ЗАПОВЕД НА КРЕМЪЛ....
20.10.2020 16:26 / Отговор
кесо Няма как Румбата да се разграничи от действията на собствените си лайномети които е пратил да сквернят българските институции.
20.10.2020 17:57 / Отговор
Бай Кор То пък едно министерство, тя пък една отбрана... Продажните тулупи с камъни трябва, не с яйца!
21.10.2020 15:57 / Отговор
Хомункулус Тоя "доцент" к'ъв е защо квичи? Както и да е, квиченето на анално взломен гербераст е МУЗИКА ЗА УШИТЕ!
21.10.2020 16:12 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати