Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Доц. Наталия Киселова, доц. Мангъров и Евгени Минчев в листите на „БСП – Обединена левица“

Политика

Доц. Наталия Киселова, доц. Мангъров и Евгени Минчев в листите на „БСП – Обединена левица“

Доц. Наталия Киселова, доц. Мангъров и Евгени Минчев в листите на БСП – Обединена левица - Tribune.bg
Снимка:

„БСП – Обединена левица" избра да регистрира листите си. Сред най-интересните имена в тях са това на конституционалиста доц. Наталия Киселова, доц. Атанас Мангъров и PR експертът Евгени Минчев - една от изненадите на коалицията.

„С голям ентусиазъм тръгваме към предсрочните парламентарни избори, но този път с убеденост, че лявото ще бъде представено много добре в парламента. Постигнали сме голям баланс между опита и младостта, хора с нови идеи. Това е силна листа с много експерти, с хора с изключително сериозен опит“, заяви Иван Таков.

„Освен че е най-младата листа на БСП в цялата страна, тя е пълна с млади и опитни експерти. В листата са доц. Атанас Мангъров, доц. Наталия Киселова, режисьорът Борис Панкин. Листата е цветна, с различни хора в нея. Залагаме на новите политики в сферата на първо дете, защото 23 МИР е МИР-ът с най-много млади хора в цяла България. За нас приоритетът е да си намерят работа, след това жилище, и на трето място, но не и последно – те да си направят първото дете в България и в случая в София. Това става през различни политики в сферата – достойни възнаграждения, преференции за закупуване на нови жилища, както и данъчни облекчения и помощи за ново дете. Основната идея е да се борим с демографската криза, защото това е един от основните и най-големи проблеми у нас“, заяви от своя страна водачът на листата и председател на Младежкото обединение в БСП Габриел Вълков.

Той уточни, че в листата на 3-то място е доц. Киселова. „Доц. Мангъров е на 25-о място, тъй като той така пожела, да помага с идеи и експертиза.“

Относно явяването на пиар експертът Евгени Минчев на предстоящите избори заедно с коалицията, Таков поясни: „Той е номинация на район Оборище – 24-ти МИР. Към момента предстои да получим листите за 24-ти МИР, той е на 4-то място, сложен там като гражданската квота. Той е приел абсолютно всички наши послания и леви политики, с които излизаме пред българските избиратели. Не виждам нищо необичайно в това нещо.“


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети