Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Изправи се! Мутри вън!“ се страхуват да не се окажат под чертата, само те искат да управляват

Политика

„Изправи се! Мутри вън!“ се страхуват да не се окажат под чертата, само те искат да управляват

Изправи се! Мутри вън! се страхуват да не се окажат под чертата, само те искат да управляват - Tribune.bg
Снимка:

Татуираните хора имат стилно представителство в новия парламент, смята политологът

„Никой не иска да управлява, може би само партията на Манолова, която няма да има друг шанс“, коментира пред БНТ доц. Стойчо Стойчев. По думите му обществото ни е разделено на две, а разделението в парламента води до нестабилност.

„Големите партии се дърпат и не искат мандат, малките пък имат желание да съставят правителство. Какво по-добре, ако си последен в парламента, да направиш правителство. Отговорността за бъдещите кризи ще са за тяхна сметка“, коментира политологът доц. Стойчо Стойчев.

ГЕРБ не искат нови избори.  На Слави Трифонов му е най-трудно в момента, вече е „играч“. „Демократична България“ също не държи на нови избори. „Изправи се! Мутри вън!“ се страхуват да не се окажат под чертата, смята Първан Симеонов.

ГЕРБ не искат и служебен кабинет, а и какво може да направи той за два месеца, попита Симеонов. Той разясни ситуацията и за партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“.

„Ако Слави не направи кабинет излиза прекалено играч, ако направи пак е играч“, каза той.

„Най-големият губещ от протестите е БСП. Поне 100 000 души БСП-ари, които ги е страх от ковид не излязоха да гласуват. Затова и Слави е втори", уточни Симеонов. За него не е ясно доколко българският избирател иска промяна, тъй като сме консервативни, но не е сигурно колко сме и радикални.

„При нови избори част от вълната може да отиде при Слави Трифонов“,  прогнозира Първан Симеонов. За колегата му доц. Стойчо Стойчев, ако не се реализира вторият мандат, ще се реализира третият.

„БСП са най-малко подготвени за избори. Един служебен кабинет не може да прави почти нищо. Слави е успешен медиен проект, разказва лични истории. Слави е свикнал на шоу и кастинги, всичките му хора са минали оттам. Татуираните хора имат стилно представителство в новия парламент“, допълни още доц. Стойчо Стойчев.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети