Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ДПС изпраща писма с покана за разговори по втория мандат до всички партии без „Възраждане“

Политика

ДПС изпраща писма с покана за разговори по втория мандат до всички партии без „Възраждане“

ДПС изпраща писма с покана за разговори по втория мандат до всички партии без Възраждане - Tribune.bg

„Решението на парламентарната група е да изпратим писма до останалите партии без „Възраждане“ - знаете, с тази проруска партия не работим. Даваме срок до края на дена утре. От медиите видяхме, че няма желание за втория мандат и ГЕРБ, и ПП. Ние сме длъжни да вземем мнението им пред нашите избиратели Нека да изчакаме да видим писмените отговори и ще кажем какво мислим, след като ни покани президента“, заяви Делян Пеевски

На въпрос за това, че част от депутатите не са дошли на заседанието, той посочи, че е имало кворум, а „решението е тяхно, избирателите са отредили да сме в парламента“, посочи той.

„Уставът е ясен - председател председателства ПГ на партията. Тази тема не е нова. Това са вътрешни теми на ДПС, които ние си ги говорим. Аз съм избран с участието на тези 17 колеги за шеф на ПГ, всичко друго е въпрос на спекулации“, коментира още Пеевски.

Относно изнесения документ, според който Станислав Анастасов от ДПС информира посолствата, че Доган е близък с руския посланик Митрофанова, Пеевски уточни, че това е „компромат, който го направи кръга „Капитал“. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство с третия мандат?
Покажи резултати Скрий резултати