Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ДПС с декларация: Трябва президент с опит, мъдрост и държавническо мислене

Политика

ДПС с декларация: Трябва президент с опит, мъдрост и държавническо мислене

Снимка:

„България трябва да избере президент с опит, мъдрост и държавническо мислене. Трябва ни президент обединител, а не опозиция,  опонент, просто разединител“. Това се казва в политическа декларация на ЦС на ДСП, която бе приета тази вечер.

Ето текста на декларацията на Централния съвет на ДПС:

„Всеки български гражданин трябва много отговорно да участва и да направи своя избор в изборите на Народно събрание – избор за настоящето и бъдещето. От изборите зависи доколко и колко бързо ще се справим с кризата.

Ние от ДПС имаме и предлагаме програма за ускорено догонващо икономическо развитие на страната, ние предлагаме програма, която да осигури здравословни условия на живот на всеки български гражданин, предлагаме адекватни решения по Зеления пакт на Европейския съюз.

Всички български граждани много отговорно трябва да участват и в изборите за президент на републиката.

Трябва да изберем истински обединител на нацията, а не партиен говорител, опонент и опозиция, просто разединител.

Президентът на България, който се избира пряко от народа, разполага с мощното оръжие да бъде президент на всички български граждани и да задава посоката. За това обаче са необходими не просто брой гласове, колкото и да са много, а опит, мъдрост и държавническо мислене. Такъв президент трябва да избере България за следващите 5 години.

Изборите трябва да бъдат спечелени с програма, със знаещи и можещи кадри, с визия и план за развитие. С идеи и аргументи в една толерантна кампания.

Ние от ДПС имаме какво да предложим на българските граждани, имаме и идеите, програмите и кадрите. В конкурентна среда ще издигаме нашите кадри и веднъж като ги издигнем, ще ги подкрепим, защото те ще защитават тезите и програмата на ДПС.

А това е програмата, с която България ще получи своя шанс да постигне ускорено догонващо икономическо развитие.“  


Коментари (10)

ИЗЛЪГАНИТЕ КАМИЛЧЕТА.....ОТ МУТРАТА РАДЕВ... ЗАЩО ГО ПОДКРЕПИХА ПРЕДИ 4 Г..........? СЕГА ДА СЕ СПАСЯВАТ..........
04.01.2021 21:22 / Отговор
Хе, хе Сокола "Сава" се скри на сянка...
Подозирам, че Пеевски НЯМА да е в депутатските листи. За Бисеров и цигарите клонинги - да не говорим.

ДПС се присламчва към властта. Правят опит и за европеизация - ако мине... :) Отделен въпрос е, че на фона на путинките, те са по-малкото зло.
05.01.2021 08:26
Илюзии подкрепиха Цецка Цачева, но един ДС агент като Сава, винаги може да блъфира. Вече над 30 години прави българите на балами, и си краде и краде.
05.01.2021 15:20
Бай Гроздан Айде, Рундьо Рундев на село, на бостана – да гледа кауни кат‘ него!
04.01.2021 21:24 / Отговор
Karabas Barabas Ха-ха, ДПС такъв шамар му отпраха на пенционирания фелдфебел, че му отвинтиха кухата чутура до кръста!
04.01.2021 21:28 / Отговор
Трябва ни референдум да забраним етническата партия ДПС, и всичките й корумпета да влязат в затвора.
04.01.2021 21:34 / Отговор
Препатил Стара опорка е твоята. Никой не може да ги обвини, че са етническа. Има българи в ръководството й, та дори Данчо Ментата е зам. Председател. Но че трябва да се внимава какво правят, е задължително! Голяма фурнаджийска лопата са!
05.01.2021 08:26
Надблюдател С какво ли толкова е издразнил Фатмакът Фигурант ДПС-то, че са излезли толкова рязко! Най-вероятно с това, че се гласи да управлява със служебно правителство чак до есента, и объркал и сметките на Доганя да се включват в управлението! Май е прав Борисов, че Радев иска да се набута като "политически играч",и тепърва ще се самоизяждат Позитано, Фатмакът и ДПС ! Още не са спечелили избори, а са почнали да се самоизяждат!
04.01.2021 22:30 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още