Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ДПС събра ръководството на партията за първи път след оставката на Карадайъ

Политика

ДПС събра ръководството на партията за първи път след оставката на Карадайъ

ДПС събра ръководството на партията за първи път след оставката на Карадайъ - Tribune.bg

Централното оперативно бюро на ДПС е провело този следобед първото си заседание след оставката на Мустафа Карадайъ, пише БГНЕС.

То е било ръководено от почетния председател и временен председател на партията д-р Ахмед Доган и председателя на ПГ на ДПС в НС Делян Пеевски.

Основна цел на заседанието е била обсъждане на програмата за предстоящия в петък Централен съвет на ДПС, който трябва да насрочи дата за провеждането на отчетно-изборната конференция на партията.

На заседанието на ЦОБ са присъствали инж. д-р Хасан Азис, Йордан Цонев, Халил Летифов, Станислав Анастасов, Филиз Хюсменова, Хамид Хамид, Юнал Лютфи, Емел Етем, Илхан Кючюк, Джейхан Ибрямов, Джевдет Чакъров, Имрен Мехмедова, Нигяр Джафер, Рамадан Аталай, Севинч Солакова и Янко Янков.

Във вторник оставка като лидер на партията подаде Мустафа Карадайъ, а в четвъртък заместникът му Ахмед Ахмедов напусна зам.-шефския си пост в Централния съвет на партията. След напускането на Карадайъ от движението съобщиха, че Доган ще ръководи партията до избора на нов председател в началото на годината.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети