Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ДПС се регистрира за парламентарните избори

Политика

ДПС се регистрира за парламентарните избори

ДПС се регистрира за парламентарните избори - Tribune.bg
Снимка:

Движението не изключва участие в коалиция с тези политически субекти, които изцяло подкрепят европейските ценности

ДПС се регистрира за парламентарните избори през април.

„Много важни избори за България. Според нас едни от най-важните избори след 1989-а г. Тези избори ще определят посоката за развитие на България. Доколко ускорено и догонващо ще се развива страната или ще продължаваме да затъваме", посочи след подаването на документи в ЦИК лидерът на Движението Мустафа Карадайъ. Той отбеляза, че целите пред ДПС са да се постигне един добър резултат, за да се възстанови демокрацията.

„За да се развиваме ускорено и догонващо, има една задължителна предпоставка - да възстановим нормалността в политиката, да възстановим демокрацията, за да възстановим държавността и авторитета на органите и институциите в държавата", категоричен бе Карадайъ. По думите му в декларации и на партийни форуми от партията не веднъж са изтъквали, че към настоящия момент оценката за състоянието на демокрацията и начина на правене на политика в страната не е много добра. ДПС е готова с ясна програма за ускорено догонващо развитие на страната.

„Последните 5 години непрекъснато повтаряме нашите приоритети и сме призовавали всички отговорни политически сили да седнем на масата и на базата на партийните ни приоритети да определим приоритетите на страната. За съжаление това не се случи. Но за наша гордост сега виждаме, че нашите приоритети са вече приоритети и на Европейския съюз. И, щем не щем, ние като част от ЕС, трябва да ги реализираме в България", посочи Карадайъ. По думите му, който споделя тези приоритети, може да бъде потенциален партньор на ДПС.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Ronniebreek Краснодарский инструментальный завод

Производство и продажа измерительного оборудования




Продажа калибров по API
16.02.2021 13:34 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети