Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ДПС ще подкрепи Комисия 2 в 1 - за „Балкански поток“ и „Лукойл“

Политика

ДПС ще подкрепи Комисия 2 в 1 - за „Балкански поток“ и „Лукойл“

ДПС ще подкрепи Комисия 2 в 1 - за Балкански поток и Лукойл - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на ПГ на ДПС увери, че ПП/ ДБ ще дадат съгласие за подобна комисия в НС

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски заяви, че ще дадат своето съгласие за парламентарна комисия за „Балкански поток“.

„Дори сме разговоряли с колегите, включваме и „Лукойл“. Имам уверението от вчера от г-н Петков, че те ще подкрепят и за „Лукойл“. Ще бъде една комисия за разследване. Нека всичко да се разследва и да стане ясно, ние дължим на хората истината по всеки един проект - от кой е спечелено, от кой е загубено, и къде са отишли парите на хората“, допълни Пеевски. После уточни, че става въпрос за дерогацията на „Лукойл“.

По думите на Пеевски трябва да минат изборите, за да се види какво доверие ще дадат хората и след това да се говори за формати.

„Не е сериозно да почваме да го водим този разговор отсега. Нека да видим кой какво доверие ще има и тогава ще седнем да говорим тези, които сме отговорни към България“, коментира Пеевски думите на Бойко Борисов от по-рано днес, че вижда по-широк формат на управление след изборите.

Със сигурност няма да подкрепим „Възраждане“ в нищо, отсече Пеевски. Той повтори, че движението няма да да предлага свои хора за служебни министри.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати