Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ДПС и "Воля" са доволни от кандидата за конституционен съдия Красимир Влахов

Политика

ДПС и "Воля" са доволни от кандидата за конституционен съдия Красимир Влахов

ДПС и Воля са доволни от кандидата за конституционен съдия Красимир Влахов - Tribune.bg

Депутатите се срещнаха с магистрата в парламента

„Ние сме много доволни от проведената среща и от позициите, които чухме, изразени от г-н Влахов.“ Това каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, след като се срещна с единствения кандидат от парламента за конституционен съдия Красимир Влахов. Депутатите от ДПС ще вземат на заседание на групата си решение дали да подкрепят кандидатурата на ГЕРБ за конституционен съдия, но Мустафа Карадайъ се изказа ласкаво за Влахов.

„Той е респектиращ, от гледна точка на това, че е минал от най-ниските до най-високите нива в системата. Нямаме съмнения за професионалните му качества вече, почувствахме го като емоции и възпитание. Ние нямаме никакви съмнения и с чиста съвест ще подкрепим тази кандидатура за представител на НС в Конституционния съд.“ Това пък заяви лидерът на "Воля" Веселин Марешки, който се срещна с Влахов след ДПС.

Преди Влахов да дойде в НС и да отговаря на депутатите от двете партии лидерът на Атака Волен Сидеров обяви, че кандидатурата му няма проблем.“Г-н Влахов има нашата подкрепа, кандидатурата му се внася от ГЕРБ и смятам, че тя няма да има проблем“, каза Сидеров.

Влахов има 23 годишен юридически стаж в органите на съдебната система. В момента е съдия във Върховния касационен съд.

Автор: Моника Гаджанова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети