Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Дуото Петков/Василев се вмъкват по тъмно в централата на БСП (СНИМКА)

Политика

Дуото Петков/Василев се вмъкват по тъмно в централата на БСП (СНИМКА)

Съпредседателите на форацията „Продължаваме промяната“ Кирил Петков и Асен Василев бяха засечени късно снощи да влизат в сградата на БСП на „Позитано“ 20, съобщава агенция ПИК, която е документирила този факт със снимки.

Малко сред 23 часа харвардците паркират колата си пред главния вход на соццентралата и с дебели папки под мишница влизат в партийния дом на левицата, се вижда от кадрите. След това е започнала и срещата им с лидера на БСП Корнелия Нинова по стиковане на позициите си за бъдещото управление.

Какво е предизвикало спешната рандеву не е ясно, но е категоричен факт, че от БСП зависи стабилността на бъдещото управление, а Нинова държи златния ключ за правителството. Без гласовете на БСП новата властова конфигурация е невъзможна.   

Само след няколко дни пък трябва да стартират преговорите и за министерските постове.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (25)

Ми Е да промяната е в ход,начело с БСП.
Не на статуквото и с нови лицаааахахахахахахха.
Да да ни честити
26.11.2021 11:40 / Отговор
Георги Цялата дандания е за милиардите,които трябва да дойдат от ЕС,както и отстраняване на Гешев,който се закани,че ще освети криминалният преход на комунистите!
26.11.2021 11:45 / Отговор
Борислав Ангелов Гана Панкова:
Най-после някой написа истината , която се замиташе под килима.
,, Срамният списък кога и как президентът Радев наруши Конституцията и закона”
- Росен Плевнелиев
,, Той погази поне 9 члена на основния закон, зачеркна КС и парламента. Позволи се да си присвои волята на народа, да рискува живота и здравето му заради тънката политическа сметка, да очерни страната и да отблъсне инвеститорите

Очевидно е, че президентът Радев обслужи руските геополитически интереси

Направих този списък, за да мога да гледам децата си в очите и да спя спокойно със съвестта си, че не мълчах, както много други, а отстоявах върховенството на закона. Направих го и защото обичам България и ми е болно от това, което Румен Радев є причинява.

Ето ги конкретните срамни, даже позорни случаи, в които Румен Радев ;“
26.11.2021 12:24 / Отговор
БОЙКО МУТРАТА БОРИСОВ ТЬПИЯ ПРОСТАКА ОТ БАНКЯ Да, мафията ГЕРБ-ДПС е изчегъртана благодарение на РАДЕВ най-успешният български президент.
26.11.2021 20:30
Иво Мафията бкп/кгб е навсякъде!!!!!!!
27.11.2021 06:24
Супер Ем супер. Да се договарят както искат, само да свършат работа. Нямат много време, да работят ако трябва и нощем. Няма лошо.
26.11.2021 12:33 / Отговор
Габи Нали преговорите ще бъдат прозрачни и онлайн. Какви са тези шумкарски явки?Но нашият народ е заспал и през деня и през ноща и в деня на изборите Затова си озволяват да ни правят на маймуни. Да ме извинят истинските маймуни, те са много по-умни от нас.
26.11.2021 15:32
Олео Дааааааа.......всичко е на """светло и прозрачно""" като в тъмнината на гори Телилейски!!!!!!
26.11.2021 16:41
Един примитив То е ясно,че не всичко може да се договаря публично , пред камери , но защо ходят да лъжат. Ама то няма да им е за сефте де.
26.11.2021 12:46 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети