Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Пострадалите пред МРРБ полицаи: Бяха агресивни, удариха ни с метален прът

Политика

Пострадалите пред МРРБ полицаи: Бяха агресивни, удариха ни с метален прът

Пострадалите пред МРРБ полицаи: Бяха агресивни, удариха ни с метален прът - Tribune.bg

Охраната на ведомството: Опитаха да влязат, но ние не позволихме. Криминална работа

Двама полицаи са прегледани в „Пирогов“ след сблъсъци с протестиращите пред министерството на регионалното развитие и благоустройството, съобщиха самите пострадали пред медиите. От охраната на ведомството на Петя Аврамова са категорични, че протестиращите са опитали да провокират полицаите и са ги замеряли.

„Опитаха да влязат, но ние не позволихме. Криминална работа", заяви един от охранителите. Според него около 100 човека са се били събрали на протеста. Малка част от тях са били агресивни, но са провокирали напрежение.   

„Няколко пъти ги помолихме да се отстранят, но вместо това те ни нападнаха. С метален прът удариха колегата по тялото, а мен ме удряха по главата и гърба“, разкри Александра Николова от СДВР. Тя и колегата ѝ са били прегледани в „Пирогов“ и предстои да им се направят още изследвания заради кръвонасядания по тялото.

Тепърва ще се изясняват щетите по ведомството, като до момента има данни за една счупена врата, през която протестиращите са се опитали да нахлуят. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Ивайло Рангелов КАКВО ТЪРСИТЕ СРЕЩУ НАРОДА БЪЛГАРСКИ.
ВИЕ НЕ СТЕ ПОЛИИЦИЯ А МАРИОНЕТКИ БЕЗ ДОСТОЙНСТВО.
28.01.2020 08:58 / Отговор
Анжело Напротив! Полицаите са поставени да осигуряват ред и да не пускат путиняшки мекерата, които нямат абсолютно нищо общо с проблемите на Перник. Платени подлоги създаващи напрежение...
Винаги трябва да си задавате въпроса - " Кой има полза от случилото се?!"
28.01.2020 11:37

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети