Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Дянков предложи с Костов и Орешарски да направят антикризисна експертна комисия

Политика

Дянков предложи с Костов и Орешарски да направят антикризисна експертна комисия

Дянков предложи с Костов и Орешарски да направят антикризисна експертна комисия - Tribune.bg
Снимка:

Правителството трябва да се облегне и на експерти извън парламента, извън политическите сили. Да направим една извънпарламентарна комисия, както е направена в повечето европейски държави. И хора, които са минали през кризи и са се справяли - Иван Костов, Пламен Орешарски, други финансови министри, други експерти, да дадат идеи какво може да се направи и какво се прави в други държави, предложи бившият финансов министър Симеон Дянков в ефира на bTV.

Според него те знаели как се прави този тип финансова и икономическа политика.

Трябва да се действа сега. Това правителство изглежда изморено в икономическата политика, изчаква до изборите, а тези няколко месеца са много важни, смята Дянков.

Той прогнозира, че 2021 г. ще бъде по-тежка от настоящата в икономическо отношение.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Киро Бизона Ама разбира се, веднага трябва да ги повикат, даже не виждам защо е забравен и световно неизвестният икономист Гумен Речев! Убавия като чушкопек и почти толкова умен дръгалефски биволар, пленително усмихващият се като джебчия, хванат с ръка в чуждия джоб Олигархски и борбеният, ломотещ клепоух цървул с вид, харизма и интелект на хремав борсук Гумен Речев така ще ни оправят, че веднага ще си спомним за оная „Сполука за България“, от която толкова много сполучихме, че баба ми взимаше невъзможната сега пенсия от 18 000 лв.!
06.12.2020 14:47 / Отговор
Постна пица Това е онанизъм,господин предлагащ!
06.12.2020 23:06 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети