Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Джамбазки от Търговище: ДПС провежда небългарска, даже антибългарска политика в много региони от страната ни!

Политика

Джамбазки от Търговище: ДПС провежда небългарска, даже антибългарска политика в много региони от страната ни!

Снимка:

ДПС дължи обяснение на българите за провокациите, които си позволява по отношение на българския език. С тези думи водачът на листата на ВМРО – БНД Ангел Джамбазки нападна остро Движението за права и свободи при посещението си в Търговище. Визитата е част от националната му обиколка в Северна България.

Джамбазки се срещна със симпатизанти в центъра на града, с които заедно се отправиха и посетиха традиционния пролетен панаир „Изложение“ Търговище 2019. Според него районът тук е известен с добре развитото си селско стопанство.

„Задачата ни е да браним региона от агресивната и феодална политика на ДПС. Благодаря на хората тук за тяхното гостоприемство“, беше категоричен още най – успешният български представител в ЕП.

Водачът на листата на ВМРО подчерта също, че земеделието е сектор, който трябва да се защитава и това е пътят към преодоляването на регионалния дисбаланс в България.

 „Това е сектор, който България трябва да защитава в Европейския съюз с процеса на предоговаряне на Общата селскостопанска политика за следващия програмен период. Важно е да се отпуснат субсидии за родното производство.“ – допълни още той и подчерта, че е нужно да бъдат насърчавани малките производители, които трябва да станат гръбнакът на българската икономика.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!    

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив