Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Джамбазки от Търговище: ДПС провежда небългарска, даже антибългарска политика в много региони от страната ни!

Политика

Джамбазки от Търговище: ДПС провежда небългарска, даже антибългарска политика в много региони от страната ни!

Джамбазки от Търговище: ДПС провежда небългарска, даже антибългарска политика в много региони от страната ни! - Tribune.bg
Снимка:

ДПС дължи обяснение на българите за провокациите, които си позволява по отношение на българския език. С тези думи водачът на листата на ВМРО – БНД Ангел Джамбазки нападна остро Движението за права и свободи при посещението си в Търговище. 

„Задачата ни е да браним региона от агресивната и феодална политика на ДПС. Благодаря на хората тук за тяхното гостоприемство“, беше категоричен още най – успешният български представител в ЕП.

Водачът на листата на ВМРО подчерта също, че земеделието е сектор, който трябва да се защитава и това е пътят към преодоляването на регионалния дисбаланс в България.

 „Това е сектор, който България трябва да защитава в Европейския съюз с процеса на предоговаряне на Общата селскостопанска политика за следващия програмен период. Важно е да се отпуснат субсидии за родното производство.“ – допълни още той и подчерта, че е нужно да бъдат насърчавани малките производители, които трябва да станат гръбнакът на българската икономика.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати