Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Джамбазки: Пълна подкрепа за полицая, с воден пистолет ли да пръска някой, който удря момиче с тръба в гръб?

Политика

Джамбазки: Пълна подкрепа за полицая, с воден пистолет ли да пръска някой, който удря момиче с тръба в гръб?

Джамбазки: Пълна подкрепа за полицая, с воден пистолет ли да пръска някой, който удря момиче с тръба в гръб? - Tribune.bg
Снимка:

Евродепутатът Ангел Джамбазки изрази пълната си подкрепа за полицейския служител, прострелял момче при гонка. 

„То е ударило момиче с тръба по главата с цел грабеж. Подобни брутални престъпления трябва да бъдат наказани. Организации като БХК винаги защитават извършителите. Винаги се опитват да оправдаят техните действия“, заяви за „Офанзива с Любо Огнянов“ съпредседателят на ВМРО и евродепутат.

„Става дума за банда, обвинена, че напада и граби хора няколко поредни дни. Когато полицай стреля два пъти предупредително във въздуха и преследваните не спират, а един от тях посяга към чантата си, какво да си помисли служителят на реда? С воден пистолет ли да напръска банда грабители? Полицаите са действали според закона. Огромно лицемерие е да защитаваш движението „Нито една повече“, но и извършителите на такива престъпления“, твърди Джамбазки.

Според него една част от модераторите на мнения в обществото се опитват да измислят българския „Флойд“, но не им се получава, защото случаят е съвсем друг.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети