Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Джамбазки пита Игнатов за расисткото изказване на Тома Белев, той бяга от въпроса

Политика

Джамбазки пита Игнатов за расисткото изказване на Тома Белев, той бяга от въпроса

Джамбазки пита Игнатов за расисткото изказване на Тома Белев, той бяга от въпроса - Tribune.bg
Снимка:

Град без цигански катуни и каруци по улиците, обеща на гражданите Джамбазки

Кандидатът за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки познава отлично проблемите на града и стряска опонентите си с рязък език и непопулярни мерки, съобщават от пресцентъра на партията.

По време на предизборен дебат между кандидати за кмет на столицата в ефира на bTV темата за расизма бе старателно отбягвана.

Няколко пъти Джамбазки се опита да зададе въпрос на Борислав Игнатов за циничното изказване срещу евреите на зеления Тома Белев, който е в листата на Демократична България за общински съветник. Но всеки път Игнатов бягаше. Накрая го спаси водещият Антон Хекимян, който обяви, че въпросът не е сред темите на дебата.

„Защо? Затова това са умните и красивите ли“, опонира му Джамбазки в ефира на БТВ.

Самото изказване на Тома Белев, което гласеше “най-евтино са пътували евреите в конските вагони - напълно безплатно", разбуни духовете и взриви социалните мрежи.

Град без цигански катуни и каруци по улиците. Това обеща на гражданите Джамбазки.

Въздух и замърсяване – стратегии за справяне с трафика

Според Джамбазки основен източник на замърсяване на въздуха е горенето на гуми, на текстил и на различни подобни материали в незаконните цигански постройки. Решението е тези постройки да бъдат премахнати, защото са източник на замърсяване, болести, престъпност, проституция и различни такива явления, коментира кандидатът на ВМРО.

Той поименно изброи кварталите, които генерират замърсяване от горене на отпадъци за отопление и гарантира, че има силата да реши генерално проблема с гетата. Как наричате тези хора, с театрално възмущение попита кандидатът на градската десница Борислав Игнатов? Цигански квартали, отговори Джамбазки и отправи контра въпрос: Имате проблем с думата ли?

Презастрояване и некачествени ремонти

Във връзка с ремонтите Ангел Джамбазки посочи, че решението на проблема е просто - трябва да има контрол на ремонтите и да се налагат глоби. А относно изказванията на опонентите, че ще изкупуват междублокови пространства, трябва да се знае, че това ще струва на гражданите много пари – само за район „Младост“ са около 60 млн. лв., заяви той. Кандидат-кметът попита и опонентите си откъде смятат да намерят пари за това, но така и не получи отговор.

Кръстосан огън

На въпрос на арх. Борислав Игнатов във връзка с това да даде финансова обосновка за предложените 3 лв. на километър за извънградска линия, Джамбазки подчерта, че по този начин „не е подарил концесия на фирма“. Явно отново г-н Игнатов не се е подготвил и не знае коя линия до кои населени места отива. Четете ги тези домашни, каза още той.

Джамбазки заяви, че ще го „светне“, че когато има съмнения за корупция, тогава се сигнализира в конкретната институция и се иска проверка.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

МХМ Какъв кмет ще бъде тоя Игнатов като бяга от сериозните въпроси и знае само да дрънка празни приказки, така ли ще бяга от въпросите и като стане кмет, ще отговаря на каквото му е удбоно....И той, и Тома ще е най-добре да се оттеглят от изборите, не ни трябват такива измислени кандидати.
23.10.2019 16:14 / Отговор
Виолета Н. Ако в главите на Белев и Игнатов седи идеята да ни возят в конски вагони към смъртта, е айде няма нужда и по-добре даже да си оттеглят канидатурата
23.10.2019 16:19 / Отговор
Biser Не му отърва и бяга...То е лесно да се биеш в гърдите и да даваш празни обещания, ама като трябва да обясниш защо твой човек се е държал неадекватно и не можеш
23.10.2019 17:03 / Отговор
Петър Цялата Демократична България не трябва да участват в изборите, те са същите като Беле предател.
23.10.2019 20:52 / Отговор
Делчо Попов Хората на Иво Прокопиев като Борислав Игнатов, Христо Иванов и Тома Белев винаги бягат от съществените въпроси и не говорят с факти!
24.10.2019 17:48 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати