Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Джамбазки: „Промяната“ си присвоиха безплатните градини, които ВМРО въведе

Политика

Джамбазки: „Промяната“ си присвоиха безплатните градини, които ВМРО въведе

Джамбазки: Промяната си присвоиха безплатните градини, които ВМРО въведе - Tribune.bg
Снимка:

„Промяната“ си присвоиха и безплатните градини, и семейното подоходно облагане, което ние от ВМРО въведохме в 44-тото НС“. Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки. Карлос Контрера го допълни, че този модел на управление е не само крадлив, но вече обрече българите на глад и мизерия.

С тези думи съпредседателят на ВМРО Ангел Джамбазки и председателят на групата общински съветници в Столичния общински съвет Карлос Контрера откриха срещата на кандидатите за народни представители в София.

На големия християнски празник, в който се чества паметта на Св. София и нейните дъщери Вяра, Надежда и Любов, ВМРО събра кандидатите си за трите столични избирателни райони в кино „Македония“ на ул. „Пиротска“.

„Вече говорим за оцеляване. Българските домакинства са обезкървени. Неадекватната икономическа политика доведе до колапс на малките и средни предприемачи. Този ляв либерализъм не предложи нищо, освен това което предстои – хиляди хора без работа, без доходи и без перспектива. Явно това е била идеята – да няма бъдеще, да няма надежда, че може да постигнем нещо по-добро“, каза Контрера.

„Народът ни е разединен. Той е на парчета. Ние трябва да го обединим. Имаме изградени идеи, имаме общи каузи. Нямаме нужда от месии от Канада и Америка. Ние имаме нужда да разчитаме на себе си като народ“, каза на свой ред главният секретар на ВМРО Юлиан Ангелов.

„Изгодно е на политическите партии обществото умишлено и изкуствено да се разделя на евроатлантици и русофили. Всичко това, което ни залива е една голяма измама. Имало демократична и недемократична газ. Те ни обясняват, че трябва да ходим голи, боси, немити, но да отстояваме демокрацията. И кои са тези хора? Европа е в криза. На нас ни е важно българинът да е нахранен, облечен, изкъпан и на топло. Не ни интересуват тези отвъд Океана и техните марионетки в Брюксел и България. Един политик трябва да се грижи за народа си и за държавата си“, подчерта и Красимир Каракачанов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати