Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Джамбазки: Разговаряме с патриотичните организации за общо явяване на вота

Политика

Джамбазки: Разговаряме с патриотичните организации за общо явяване на вота

Джамбазки: Разговаряме с патриотичните организации за общо явяване на вота - Tribune.bg
Снимка:

 „Водим разговори за обединение на всички родолюбиви патриотични организации. Когато има резултат от него – всички ще разберете. Без обединение на патриотичните партии в Народното събрание преобладава националното предателство. Видяхте – ВМРО липсваше от няколко парламента - тези кратките, срамните, и веднага антибългарските сили се обединиха и предадоха Македония”. Това каза в студиото на "Твоят ден" по NOVA NEWS евродепутатът Ангел Джамбазки. Думите му визираха вдигането на ветото за начало на преговори за присъединяване на РС Македония към ЕС.

Той бе категоричен, че партия „Възраждане” не представляват българския, а руските интереси.

„Искаме връщане на ветото, защото в РС Македония нападат хора с българско самосъзнание. Това противоречи на ценностите на ЕС”, каза Джамбазки.

За новите санкции срещу български граждани по втория списък „Магнитски” Джамбазки каза, че по смисъла на българското право този документ не е правен документ. „Посочват се лица в България – не коментирам дали са корумпирани или не, преди да бъдат осъдени, когато им сложиш такава стигма, това означава гражданска смърт. Досега този термин го виждахме хипотетично, сега го виждаме и на практика. Защо в списъка не виждаме лица от ДСБ…”, запита Джамбазки.

Той изтъкна сключения меморандум с Jamecorp, договорени количества газ на по-високи цени и обобщи: „Значи има добра корупция и лоша корупция”.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати