Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ВМРО ще се яви самостоятелно на предсрочния вот

Политика

ВМРО ще се яви самостоятелно на предсрочния вот

ВМРО ще се яви самостоятелно на предсрочния вот - Tribune.bg
Снимка:

ВМРО ще се яви самостоятелно на предсрочния вот, съобщи пред Нова нюз евродепутатът Ангел Джамбазки. "Водихме разговори с десни и патриотични формации. Това са НФСБ, с които сме били партньори, Общество за Нова България, както и с КОД. Има разбиране и желание за съвместна работа, но е прекалено късо времето за обяснение защо се прави такава коалиция",изтъкна Джамбазки.

По думите му евентуална коалиция би изглеждала като пожарен вариант. "Разговорите ще продължат в различни формати, предпочетохме да не прибързваме", обясни Джамбазки.

Според него "Възраждане" не е нито патриотична, нито националистическа, а крайно лява и крайно промосковска и залага на страхове и популизъм. "Избирателите им мразят всички и гласуват напук. Те са привърженици на теории на конспирацията", смята евродепутатът. Той уточни, че не е имало вариант ВМРО да се яви на изборите с ИТН. 

"В Украйна има недопустима агресия, истинска война. По това се разминаваме с Янев", отбеляза Джамбазки. Именно заради очертаващата се продължителна война на изток от нас от ВМРО смятат, че данъчни облекчения и намаляване на данъците са важен приоритет.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети