Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Джамбазки за циганския протест в Бургас: Да протестираш срещу обществени норми е наглост

Политика

Джамбазки за циганския протест в Бургас: Да протестираш срещу обществени норми е наглост

Снимка:

Който не работи, не трябва да яде. Който не си плаща водата, трябва да му бъде спряна, казва водачът на листата на ВМРО

Водачът на листата на ВМРО – Българско национално движение Ангел Джамбазки написа гневен коментар във Фейсбук страницата си относно поредната наглост от страна на циганската общност в град Бургас.

„Свидетели сме на безпрецедентен случай, в който циганите от кв. „Победа“ – Бургас, излязоха на протест пред Общината, защото от ВиК им спират водата поради неизплатени задължения. Свидетели сме, че за пореден път трябва да важат едни закони за българите и едни за циганите.

Нелепо е да протестираш срещу обществени норми, защото смяташ, че имаш права. Който не работи, не трябва да яде. Който не си плаща водата, трябва да му бъде спряна. Същото се отнася и за електричеството“, казва Ангел Джамбазки.

Пълна подкрепа към общината и полицията, които трябва да свършат работата си, а именно да потушат този безумен „протест“.

Ето и пълния текст на написаното от Джамбазки:

Поредна циганска наглост.

Твърдо подкрепям кмета на Бургас, общинските съветници от ВМРО също.

Циганите най-накрая трябва да разберат, че законите са за всички. Връх на глупостта и наглостта е да окупираш общината в Бургас, защото от ВиК са ти спрели водата. Когато не я плащаш, се случва точно това. Само една група обаче реши, че било несправедливост. Който не работи, не трябва да яде. Който не си плаща водата, трябва да му бъде спряна. Същото се отнася и за електричеството.

Твърде дълго време търпим един закон за тях и един за нас. Единствената интеграция на маргиналите минава през спазване на закона. Неспазването на закона трябва да води до санкции. Да протестираш срещу обществени норми е наглост.

Настоявам полицията в Бургас да си свърши работата. Ако трябва с бой, с бой. Друг начин няма.   


Коментари (1)

ГЕРБ Законът не се спазва от общината и ГЕРБ, те им опрощават дълговете. В София също в общинските жилища, в които масово се настаняват цигани, въобще не си плащАт сметките.Електомерите им са свалени от ЧЕЗ, а те имат ток. Значи крадат от етажната собственост, но ЧЕЗ казват да си наемем и платим за проверка на електротехник. Това е , виновните са ясни.
22.05.2019 11:30 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още