Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Джейхан Ибрямов: В ДПС решаваме проблемите си вътре в партията

Политика

Джейхан Ибрямов: В ДПС решаваме проблемите си вътре в партията

Джейхан Ибрямов: В ДПС решаваме проблемите си вътре в партията - Tribune.bg
Снимка:

На срещата при Ахмед Доган проведохме сериозен дебат за моделите на управление, които сега функционират в партията и моделите, на които ние сме обучени. Всички 17, които бяхме там бяхме пределно откровени, всичко бе казано пред почетния председател. Това каза Джейхан Ибрямов, зам.-председател на ДПС пред БНТ.

Моделът, който сме свикнали като колективен орган, не се случва. Колективните органи не са се събирали на заседания. Това е нарушение на устава на партията, посочи Ибрямов.

Ние сме школа, ДПС е школа през годините, през нея са минали големи политици. Аз съм продукт на тази школа, по-голямата част от партията са продукти на тази школа и няма как в един момент всичко да бъде загърбено и да има еднолични решения, които се спускат. Този проблем датира от година насам, уточни Ибрямов.

Той разказа, че минути преди гласуването на кабинета ДПС са се събрали и е било изложено искането на Доган пред цялата ПГ да се гласува против кабинета. Пеевски каза да се гласува „за“, не сме обсъждали защо да се гласува за, подчерта Ибрямов. Голяма част от колегите от тези 30 души имаха желание да гласуват против, но защо не го направиха не знам. В структурите в страната има пълна подкрепа на господин Ахмед Доган, изцяло, допълни Ибрямов. Ние 17 души не сме отцепници, няма как да съм отцепник, като аз съм израснал в тази партия, отбеляза Ибрямов. Господин Доган ще излезе със свое изявление тези дни. Ние като партия сме възпитани да решаваме вътре в партията всичко, което се случва. И в скоро време това ще премине, каза Ибрямов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати