Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Джейхан Ибрямов за иззетия джип: Ползвах го с договори, компроматна война

Политика

Джейхан Ибрямов за иззетия джип: Ползвах го с договори, компроматна война

Джейхан Ибрямов за иззетия джип: Ползвах го с договори, компроматна война - Tribune.bg
Снимка:

"Ползвах този автомобил /джип Range rover/ със съответните договори и пълномощни, нямам бизнес с торове и зърно и не съм се занимавал с такъв. Това е компроматна война с медийни бухалки", коментира пред БНТ заместник-председателят на ДПС Джейхан Ибрямов относно информациите, че е свързан с бандата, ощетила държавния бюджет с над 9 милиона лева и теглила 57 милиона лева кеш от банки, като използвал джип и обитавал един от купените със спестени пари от данъци апартаменти.

"Ползвах този автомобил със съответните договори и пълномощни, които имах. Но оттам нататък да използваш автомобил, ако използването на автомобил със съответните договори и пълномощни е престъпление, тогава тя половин България трябва да бъде подведена под някаква отговорност. А всичко останало, свързано с някакви данъчни измами, зърно, торове - нито имам бизнес, нито съм се занимавал с бизнес. А ни най-малко бих желал да коментирам разследване, което правят разследващи органи", заяви Ибрямов. Той е категоричен, че на "кафяво-жълта медийна кампания" той и ДПС няма да се поддадат.

"Преди около месец ние излязохме с обръщение в Народното събрание с декларация, в която нашият председател Джевдет Чакъров каза, че сме получили информация как в едно ведомство са се събрали няколко институции с ясната идея да започнат медийни бухалки, репресивния апарат на държавата като се използват различни служби и да оказват натиск върху членове и симпатизанти, които изразиха своята подкрепа към д-р Ахмед Доган", отбеляза депутатът. Според него всичко това е част именно от компроматна война с медийни бухалки, които се използват, за да очернят името на даден човек.

"До този момент ние получаваме сигнали от цялата страна в тази посока - както от обикновени членове, общински съветници и най-вече кметове на общини, където всеки ден те под някаква форма са подложени на натиск от страна на различни институции с ясната идея, за да бъдат сплашени, защото са заели позиция по това автентично Движение за права и свободи и д-р Ахмед Доган. Това се случва и ще се случва и в близкото бъдеще. Искам да успокоя всички български граждани, членовете и симпатизантите - ние от ДПС не ни е страх от нищо, да не се поддават на страха и този страх ще бъде преодолян с единството, което демонстрира ДПС", категоричен е Ибрямов.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети