Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Единствено "Синя София" прие поканата на Терзиев за среща

Политика

Единствено "Синя София" прие поканата на Терзиев за среща

Единствено Синя София прие поканата на Терзиев за среща - Tribune.bg
Снимка:

Кметът на София Васил Терзиев покани лидерите на политическите сили в Столичния общински съвет за намирането на общи приоритети в работата на общинския съвет.

Терзиев очаква днес да се срещне с лидерите на ГЕРБ - СДС, "БСП за България", "Възраждане", "Има такъв народ", коалиция КОД и ВМРО.

Единствено от коалиция КОД е потвърдено, че ще бъде уважена поканата на кмета засега. Неведнъж съм изразявал готовност да бъда кмет на всички софиянци и да защитавам интересите на всички граждани. За да постигнем устойчиви резултати и да подобрим значително качеството на живот в София, съм готов да разговарям с всички политически сили, заявява Терзиев.

Той е изпратил покани за срещи до лидерите на всички партии и коалиции, представени в Столичния общински съвет, които да бъдат проведени преди заседанието на Съвета на 20 ноември.

„Целта е да обсъдим общите политики и приоритети за развитието на София, както и начините те да бъдат подкрепени в бюджета на Столичната община през 2024 г. В програмите ни за управление на столицата имаме достатъчно общи приоритети, по които можем да работим заедно в полза на гражданите на София“, посочи Терзиев.

Той вярва, че ще бъдат намерени пресечните точки и Общинският съвет ще може да започне ефективна работа още следващата седмица, за да „решава неотложните проблеми в нашия град“.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Терзиев, СОС, криза
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети