Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Едрева към „Демократична България“: Работа не се върши с празни приказки в декларации, а с много усилия и последователност

Политика

Едрева към „Демократична България“: Работа не се върши с празни приказки в декларации, а с много усилия и последователност

Снимка:

Едно от най-хубавите неща в демокрацията е да имаш достойни политически опоненти. Да те държат в напрежение, да те карат да си по-добър от тях, да имаш по-добрите идеи, по-добрите аргументи, по-добрите решения. За съжаление, не е тази ролята на политическата група на „Демократична България“ в СОС. Това каза по време на днешната сесия на СОС председателят на Групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет Малина Едрева. Поводът за изказването е декларация, прочетена от името на Групата на ДБ в СОС по време на заседанието.

„От „Демократична България“ единствено пишат декларации. Но не сериозни и задълбочени. Вероятно това действие е част от отчета пред структурите им. Да не говорим, че фактите са сбъркани. И не само сбъркани, а и манипулирани. Маркира се територия на политическата сцена с гръмки думи“, посочи Едрева.

Според нея целта на днешната декларация на ДБ е да се покаже как те са автори на идеята на партерните етажи да има детски градини. „Било им записано в предизборната програма, но кметът Йорданка Фандъкова сега я обявила за своя. Истината е, че идеята се коментира от години от различни специалисти, включително и от тези на БСП“, обясни Малина Едрева. По думите ѝ темата за детските градини в София е важна, защото столицата беше оставена без детски градини, които бяха заграбени преди изобщо ГЕРБ да съществува.

„През последните 12 години кметът Фандъкова, нейният екип и съветниците от ГЕРБ работихме и вече има над 100 нови сгради на детски градини. В момента се строят нови 8 сгради, предстоят да започнат още 9. Кметът на София направи предложения за законодателни промени в изискванията за сградните пространства, така че да може да има детска градина на партерен етаж. Изненада в нашата политика няма. Ние знаем, че работа не се върши с празни приказки в декларации, а с усилия и последователност“, каза още председателят на Групата на ГЕРБ в СОС.  


Коментари (7)

То пък една работа стр свършили, само крадете, унищожихте София, мръсна, напълнена с цигани-гласоподаватдли за ГЕРБ ската мафия и г.н. Ходете си.
28.05.2020 17:24 / Отговор
Аут! Неграмотен психодесен трол!
28.05.2020 17:37
Митко tekелов И тъй като комунист разбраха че на вас няма да дойда защото са крадливо племе създадоха Демократична България И продължават да лъжат да мамят да крадат като си въобразяват че българския избирател яде доматите барабар с колците другарю син трол
29.05.2020 11:09 / Отговор
Красимир Хубаво са им го казали на ДБ. Да се знае. Само с приказки не се постигат резултати. Трябва се и практика и действие. Ама капацитета на ДБ явно стига до там.
29.05.2020 14:30 / Отговор
Ники То думи като усилия и особено последователност не присъстват в речника на ДБ
29.05.2020 17:34 / Отговор
Алепу Напълно съм съгласен с изказването на Малина Едрева. Демократична България не са свършили нищо полезно. Много ги бива да разпространяват декларации, които са пълни с манипулирана информация.
29.05.2020 18:47 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още