Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Екшън в „Панорама“: Няма моля Ви! Айде отвънка!

Политика

Екшън в „Панорама“: Няма моля Ви! Айде отвънка!

Невиждан досега екшън в „Панорама“ по БНТ завърши с призив: „Ще те чакам отвънка“. Председателят на „Глас народен“ Светослав Витков и Димитър Митев от „Българска социалдемокрация – Евролевица“ (на Александър Томов) размениха обвинения, че са съответно „чалга певец“ и „комунист“.

Витков и Митев първо разминаха позиции за ролята на Александър Томов в ЦСКА и после премериха и образованието си. В хода на скандала за Митев се разбра, че е завършил Английската гимназия и Политология в СУ, а Витков – СМГ и „Икономика“.

Витков видимо избесня на обвинението, че пее чалга: „Аре отвънка“, предложи той и стана към събеседника си, който също се изправи.

„Слуга на комунист никога няма да стана като тебе, нито слуга на Сашо Томов“, заяви той.

Водещият Бойко Василев и други участници в предизборния дебат многократно призоваха да се спре със скандала. „Така не се печелят гласове“, предупреди журналистът.

В крайна сметка след 4 минути екшън Витков все пак си излезе от студиото със заканата, че комунисти трябва да се бият, защото не сме ги били навремето. За финал каза на опонента си, че ще го чака отвън.

Митев изглеждаше видимо стъписан и притеснен от станалото. Което пък е парадоксално, защото преди време той беше този, който отправяше заплахи, че ще бие от тв екрана.

В предаването „Референдум“, отново по БНТ 1, представителят на „Българска социалдемокрация – Евролевица“ обвини главния държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев за всички фатални последици от Covid-19. „Прост селянин! Ангел Кунчев аз лично ще го набия!“, закани се тогава той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати