Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Експертиза, работа и добронамереност в управлението обещаха кандидат - депутати

Политика

Експертиза, работа и добронамереност в управлението обещаха кандидат - депутати

Експертиза, работа и добронамереност в управлението обещаха кандидат - депутати - Tribune.bg

„Политическа партия ГЕРБ разчита на своите експерти в различните области, които са изключително компетентни. Ще продължим да бъдем градивна политическа сила, чиито членове не си позволяват непристойно отношение към своите партньори, опоненти и като цяло към бъдещето на България”.

Това заяви водачът на листата на ГЕРБ  в 13 МИР, Пазарджик Красен Кралев, който заедно с досегашния народен представител и кандидат за новия парламент адв. Дафинка Семерджиева  се срещна с избиратели от Ракитово и Дорково.

Те бяха придружени от кмета на община Ракитово Георги Холянов, който отчете огромната досегашна подкрепа на партията и сподели, че “когато има партньори на държавно ниво, с които имат ежедневен контакт, то тези хора знаят за проблемите на кмета, и помагат за бързото им решаване”.

Холянов, Кралев и Семерджиева се срещнаха с представители на пенсионерските клубове в двете населени места, както и с членовете на ЦРСИХУ “Св. вмчца Неделя” в Ракитово и споделиха работните си приоритети, чиято главна цел е добруването и по-сигурния и спокоен  живот на хората от по-малките населени места, които се сблъскват с липсата на работа, ниски доходи,  недостатъчни възможности за развитие, застаряващо население…Кандидат - депутатите изказаха своето задоволство от упоритата работа на кмета Холянов, чиито резултати вече са видими, въпреки едва двегодишното му управление. Сред най-задаваните въпроси от страна на присъстващите беше “ще има ли правителство?”. Всички се обединиха, че правителство трябва да има, тъй като в противен случай реална работа не се върши, от което страдаме всички ние като граждани на България.

Гостите на срещата дадоха свои предложения за развитието на общината, които ще влязат във фокуса на кмета и представителите на ГЕРБ, които се ангажираха с подкрепа на добрите идеи.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети