Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Елен Герджиков: Христо Иванов си присвои един стратегически документ на Столична община

Политика

Елен Герджиков: Христо Иванов си присвои един стратегически документ на Столична община

Елен Герджиков: Христо Иванов си присвои един стратегически документ на Столична община - Tribune.bg
Снимка:

„Тази сутрин по БТВ г-н Христо Иванов си присвои един стратегически документ на Столична община, заявявайки, че София прилага стратегията на ДБ за дигитализация“. Това се казва в официална позиция на председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков.

Каква е истината всъщност?

Стратегията за дигитална трансформация на София е резултат от участие в инициативата на Европейската комисия „Предизвикателство дигитални градове 2018-2019“. Тя е изработена от Столичната общинска агенция за приватизация и инвестиции в сътрудничество с близо 100 местни заинтересовани страни от академичния и неправителствения сектори, професионални асоциации, експерти на Столична община, телекоми, банки, както и София Тех Парк, Фондация „Клъстер информационни и комуникационни технологии“, Move.bg, Techno Invest Group, Geographica, Resonator и други.

Реализацията е с помощта на Европейската инвестиционна банка.

„В СОС Стратегията беше разгледана от работна група с участието на всички политически сили и всеки даде своя принос към финалния резултат, който приехме на 11-и юни 2020-а година. Ако демагогстването е начинът да се докаже ефективност в опозиция и готовност за управление, то необходимата промяна в българския политически живот включва и самата опозиция и нейните методи. Целта не оправдава средствата. Единствено истината има значение“, подчертава Герджиков.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

Йо-хо-хо и бутилка Мента Ристю Магелана Маджото Джон Силвъра Мореплавателя, тоест момчето Пинокио, дето не обича да лъже... Този път му е за пръв и последен - вервайте му!
15.09.2020 16:13 / Отговор
Бай Генчо Маджовото пак се Н@СРА, С ЛЪЖИТЕ си Пинокио - Маджовото СТИГНА ДЪНОТО, като той сам си е наденал КАМЪКА ЗА ДА ГО ПРИВОДНИ НЕЗАБАВНО!
Не разбра ли бе ДЕБИЛ МАДЖОВ/ педераски, че ВЛАСТ НИКОГА НЯМА ДА ТЕ СПОХОДИ, НЕ САМО СИ руско ЛАЙНО, не само си ЛЪЖЕЦ, НО СИ ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМ НЕКАДЪРНИК ! Спри да си мечтаеш, ОСТАВКА НЯМА ДА ИМА, ако щете и гъзовете ДА СИ СЪДЕРЕТЕ ! НА РЕДОВНИ ИЗБОРИ, НАРОДА ЩЕ ИЗБЕРЕ, на кого да даде ЛЕГИТИМНО ВЛАСТ, това го запомнете всички ПИРАНИИ, с течащи ДО КОЛЕНЕ ОТРОВНИ ЛИГИии..., чу ли БЕ СЕЛЯНИНА от село Славяново, / ФИГУРАНТА НА МАФИОТА ЧЕРЕПА/ МУТРАТА радефффф...???
15.09.2020 16:53 / Отговор
Анастас #
Ице, баба ... и за крадец не ставаш чеде ...
и за министър не ставаш, за журналист не ставаш, за революционер не ставаш и за пират не ставаш ....
Навсякъде та 'фащат в крачка ма баби ...

Ицко, баби да вземеш да станеш Свещеник чеде, нали учи в семинарията за поп ...

Оххх, чедееее ... добре си беше при Бачо ти Бойко - що ти требеше да го напушащ ...

(вайкащо)
15.09.2020 20:55 / Отговор
Делчо Попов Христо Иванов така обича - да присвоява, да краде, да лъже и да се обръща като палачинка в своята позиция... този провален политик е готов на всички само и само да се докопа до власт, за да може да краде за себе си и олигарсите, които седят зад него като Иво Прокопиев, Маджо, Сашо Дончев и други подобни...
16.09.2020 14:27 / Отговор
Милен И Христо Иванов желае да си напише няколко зелени точки в своя полза заради предстоящите избори.. ха-ха
16.09.2020 15:05 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети