Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Елена Пешева: Днес си направих тест в РЗИ Пловдив за спокойствието на всички колеги

Политика

Елена Пешева: Днес си направих тест в РЗИ Пловдив за спокойствието на всички колеги

Елена Пешева: Днес си направих тест в РЗИ Пловдив за спокойствието на всички колеги - Tribune.bg
Снимка:

„Повече действия и разум, по-малко излишни думи и безразсъдство“, призовава тя

„Днес си направих тест в РЗИ Пловдив. Не съм болна и нямам никакви симптоми, но го направих за спокойствието на всички колеги, с които работим в парламента“, това написа в профила си във Фейсбук депутатът от ПГ на Воля Елена Пешева.

По думите ѝ от здравето на депутатите сега зависи дали ще гласуват бюджета и изплащането на сумите, определени за всички ощетени от кризата служители, както и за фирмите.

„Не обичам да натяквам - аз казах ли Ви! Обаче нещата сега стоят точно така. Преди две седмици ние от Воля казахме, че на първо място депутатите трябва да се погрижим да спазваме санитарните правила на щаба, за да можем да си вършим ефективно работата. Предложихме заседанията да се провеждат дистанционно, каквато практика има в много други държави, вкл. и Европейския парламент. Единствени от БСП се подсмиваха и за тях изявата на трибуната е на първо място - дори и преди здравето на всички нас! Да ги видя сега!“, заявява Елена Пешева

Според нея политиката не е празни приказки и пъчене пред камерите.

„Сега се вижда кой кой е и какво прави за хората. Повече действия и разум, по-малко излишни думи и безразсъдство!“, призовава тя.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети