Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Елена Пешева: Детските надбавки трябва да са за всички деца

Политика

Елена Пешева: Детските надбавки трябва да са за всички деца

Елена Пешева: Детските надбавки трябва да са за всички деца - Tribune.bg

„Детските надбавки трябва да бъдат за всички деца, независимо от доходите на родителите, а самите надбавки трябва спешно да бъдат увеличени поне двойно“, заяви Елена Пешева, водач на листата в Сливен на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ пред Нова телевизия. Пешева припомни, че партия ВОЛЯ е внасяла това предложение в 44-ия парламент, а в следващия се надява на по-голяма подкрепа, за да стане факт.

„Категорични сме, че за да се пребори демографската криза трябва да се подпомогне образованата раждаемост – семействата над 18-годишна възраст и с минимум средно образование да получават финансова подкрепа от 2000 лева при раждане на първо дете, 5000 лева – за второ дете, 10 000 лева – за трето“, каза още Елена Пешева.

„Надявам се, че хората видяха какво стана в най-краткия и скандален парламент и с т.нар. партии на промяната – от близо 60 законопроекта, приеха само този, който увеличава избирателните секции в чужбина. Сега в Турция те вече ще бъдат 121, заради което оттам се очакват над 100 000 избиратели да гласуват“, категорична е Елена Пешева.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати