Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Рашков настоя Борисов да бъде така добър да съдейства на МВР, за да открият Мата Хари и да я разпитат

Политика

Рашков настоя Борисов да бъде така добър да съдейства на МВР, за да открият Мата Хари и да я разпитат

Рашков настоя Борисов да бъде така добър да съдейства на МВР, за да открият Мата Хари и да я разпитат - Tribune.bg
Снимка:

Много скоро ще бъдете извън играта, бъдете сигурен. Моите прогнози много често се сбъдват, обърна се Биков към Рашков

Бойко Рашков изригна в кулоарите на парламента като темата беше разпита на Борисов в ГДНП. „Този човек най-накрая трябва да дойде на разпит, за да каже има или няма европачки в нощното му шкафче, имало ли е или не златни кюлчета там“, каза вътрешния министър и подчерта, че това било нормално.

По думите на Рашков, Борисов трябва да каже „коя е Мата Хари, за която той твърдеше, че е влязла вътре, поставила е тези пачки с евро, кюлчетата със злато, в неговото чекмедже, заснела ги е и си е заминала, и по такъв начин е изпълнила целта той да бъде злепоставен“.

„Бившият министър-председател да бъде така добър да съдейства на МВР да открием Мата Хари, да я подложим на разпит и да изясним и чрез нея дали това е вярно, какво е направила тя, кога, или не го е направила“, каза министър Рашков.

По думите му днес на разпит е била и „неговата пиарка Севи, струва ми се и нейният съпруг“. Изказването на Бойко Рашков предизвика реакция от страна на депутата от ГЕРБ-СДС Тома Биков. „Много поздрави на Васил Божков, Вие много скоро ще бъдете извън играта, бъдете сигурен“, включи се Биков след журналистическите въпроси към Рашков.

Министърът не остана длъжен и отвърна „Вие сте извън играта. Вие сте аут“. Журналистите притиснаха Рашков да каже за 19-те си жилища, но той заяви само: „Моите жилища не са лично мои. Има държавен орган, който се е произнесъл вече“.

През цялото време Рашков размяташе няколко снимки на пачки, които по думите му били на ГЕРБ.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети