Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Енчев за Йончева и Иво Христов: Играят ужасната роля на Брут, пронизващ своя Цезар

Политика

Енчев за Йончева и Иво Христов: Играят ужасната роля на Брут, пронизващ своя Цезар

Енчев за Йончева и Иво Христов: Играят ужасната роля на Брут, пронизващ своя Цезар - Tribune.bg
Снимка:

Евродепутатът Христов изглежда искрено се обиди: И негови „приятели“ във фб подкрепяли клевети

Велизар Енчев с остри думи след интервю на евродепутата Иво Христов. Според председателя на Движение за радикална промяна „Българската пролет” евродепутатът изговорил „лъжи и целенасочени внушения, преследващи прекалено видима цел – Корнелия Нинова“.

„Всъщност не би трябвало да сме изненадани, защото в последния месец той и Елена Йончева водят открита война срещу лидера на БСП. И то в разгара на предизборната кампания! С пълното съзнание, че тази война подкопава доверието в партията, която ги изпрати в Европарламента… Трябва да си сляп, за да не виждаш, че Йончева е минала на другия бряг и с пламенната си реторика срещу лидера на БСП обслужва ГЕРБ. Защо, с какви мотиви, под чие давление и зависимости, това е по-важният въпрос. Поне за мен кукловодите са на софийския „Дондуков“1 и в централата на ПЕС в Брюксел. Обитателят на МС иска главата на непримиримия си враг Нинова, а евросоциалистът мечтае да се върне на бял кон на „Позитано“ и заеме мястото ѝ“, смята Енчев.

„Някой подведе г-жа Нинова, че си струва да жертва президента Радев, срещу обещание да управлява с ДПС. Но хората очакват ревизия на системата, част от която е ДПС. И се отдръпнаха от БСП... БСП всъщност допусна да е заложник на други партии. На ДПС в тактически план и дори на националистите в идеологически план…“, казал Иво Христов.

„Ако има капчица морал и санитарна доза достойнство, след тези думи Христов има два изхода: Или незабавно да изнесе фактите за горните потресаващи твърдения, или да понесе клеймото на клеветник! Всъщност на 4 април хората се отдръпнаха от БСП и заради оклеветяващата кампания от Брюксел, водена от двама социалистически евродепутати. А истината крещи: БСП беше заложник на ДПС, но не при Нинова, а при Сергей Станишев!... Дали двамата брюкселски сенатори съзнават, че играят ужасната роля на Брут, пронизващ своя Цезар в Сената? Но защо ли задавам наивни въпроси? Измяната, подлостта, коварството са извечни феномени. Отровният им кинжал поразява тежко набелязаните жертви, понякога фатално. Само едно не е ясно: Колко са сребърниците за това библейско предателство?“, изреди Велизар Енчев.

Самият Иво Христов първо се включва под поста на Енчев с пояснение за „самото интервю, което няма общо с токсичния преразказ“. После продължава в собствения си Фейсбук профил.

„Омерзително е хора, с които сме „приятели” във фб, да подкрепят клевети и очевидни манипулации без грам уважение към фактите. Сполай ви. Трия по списък“, обиди се Иво Христов.

И обясни под собствения си коментар:

„Все се надявам да осмислят написаното. Има немалък брой, прочели в „Пик“, че съм „предал” президента и го претакат през форумите. Ще го помоля да си направим снимка. А има и такива, лайкнали Велизар Енчев, които не на шега ми приписват Истанбулската конвенция, която бе гласувана... в предишния мандат. Ама що ли ги търпя“, чуди се евродепутатът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

Пенев Не са само тези двамата, които наистина получаваха най-гореща подкрепа от Нинова. Войната срещу Нинова е дълга и ожесточена. Сайта на Румен Петков -в Поглед обстрелва Нинова много отдавна. Както всеки трябва да се досеща, Борисов затрупа Гергов с милиони,, за да можее да приключи с най -силния му критикар , вътре в партията. И като потекоха едни пари, една мръсна помия. Щом свинарят каза, че Нинова е вредна и щом може да плаща, всичко у нас се продава. Обвиниха Нинова и за провала на изборите, макар, че платените принцове в БСП твърдяха, че по-важно е тя да падне, отколкото партията да спечели и ревнаха, че тя е виновна за всичко. Започна се и едно наливане на отрова, между БСП и Радев. Такава долна мръсотия се лее, че си мисля ние народ ли сме или една мърша, хора ли сме или идиоти( по Ботев) И на тоя фон, светна анализа на Вацев, че БСП няма място в една колониална държава, която се готви за фронт срещу Русия. Братушки ли, гладни хиени.
13.04.2021 01:41 / Отговор
Тараторчо шибан, разкрит си! Много си ентелегентен отвсекъде и нема кво да спориме шибан шахматисте.
13.04.2021 03:59
Мимето Много ще им липсва на червените Коритаров, много!
13.04.2021 08:13
Надблюдател Йончева и Христов обслужват Радев , а не ГЕРБ!
13.04.2021 04:15 / Отговор
Иол Абе, две Юди! Женска и мъжка.
13.04.2021 12:17 / Отговор
Наблюдателен Най- долнопробното поведение е да се извъртиш, след като получиш онова, което едва ли си заслужил. Гледаш ги , слушаш ги...уж интелигентни хора, а те били кухи. Нямат срама, съвест, готови са не само да заложат и унижат другия, а и собственото си лице не жалят. Изплюха се върху Нинова, върху БСП, но не си дадоха сметка , че тя е по- високо от тях и сега плютата лигоч се точи върху тях. Никога повече няма да имат доверието и уважението на честните хора. Явно те и не се вълнуват от това. Обладава ги егоизмът.
13.04.2021 15:16 / Отговор
Наблюдателен Най- долнопробното поведение е да се извъртиш, след като получиш онова, което едва ли си заслужил. Гледаш ги , слушаш ги...уж интелигентни хора, а те били кухи. Нямат срама, съвест, готови са не само да заложат и унижат другия, а и собственото си лице не жалят. Изплюха се върху Нинова, върху БСП, но не си дадоха сметка , че тя е по- високо от тях и сега плютата лигоч се точи върху им. Никога повече няма да имат доверието и уважението на честните хора. Явно те и не се вълнуват от това. Обладава ги егоизмът.
13.04.2021 15:20 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети