Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Етиен Леви, депутат от "Величие": Дойде време да няма толерантност

Политика

Етиен Леви, депутат от "Величие": Дойде време да няма толерантност

Етиен Леви, депутат от Величие: Дойде време да няма толерантност - Tribune.bg

Най-важното нещо за мен е България и българските граждани, където и да се намират, да разберат, че в края на краищата има хора, които мислят за тях. Това е моята визия. Винаги съм бил с отношение към хората, явно това ми е наследство от сцената. Любовта, която давам на музикалната сцена, искам да я дам и тук - на политическата сцена.

Това заяви преди първото заседание на 50-ото НС пред журналисти Етиен Леви, депутат от партия "Величие".

Разбира се, че има вълнение. Това за мен е дебют на политическата сцена и искрено вярвам това да се увенчае с успех, сподели Леви.

"Очаквам да има отношение на високо ниво, като лични взаимоотношения между всички депутати, между лидерите, защото искам да се покаже на хората, че в парламента са достойните синове и дъщери на България", подчерта той и призова хората да бъдат критични и непримирими.

Леви е категоричен, че няма как да се оправи нашата държава, ако хората са компромисни и толерантни. "Дойде време да няма толерантност и да си изпълняваме задълженията", добави той.

Дали ще подкрепи Рая Назарян от ГЕРБ-СДС за председател на Народното събрание, Леви отговори: "Това ще се реши в процеса на заседанието".


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети