Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ева Майдел: БСП са добри в даването на гръмки обещания и в обвиненията, а ние в подобряването на живота на хората

Политика

Ева Майдел: БСП са добри в даването на гръмки обещания и в обвиненията, а ние в подобряването на живота на хората

Ева Майдел: БСП са добри в даването на гръмки обещания и в обвиненията, а ние в подобряването на живота на хората - Tribune.bg
Снимка:

„За разлика от опонентите ни от БСП, които предпочитат да правят гръмки обещания и обвинения само в телевизиите, ние от ГЕРБ заставаме лице в лице с хората“, това обяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ и СДС Ева Майдел.

Заедно с друг кандидат за евродепутат Младен Шишков днес тя се срещна с жителите на община Перущица. Разговаряха и с много членове и симпатизанти на ГЕРБ от общината.

„Доказахме, че можем да подобряваме живота на хората. Европейските средства ни помагат да правим градовете ни по-добри, за да останат и да се реализират младите хора тук“, коментира срещите си с хората Майдел.

От своя страна колегата ѝ Младен Шишков посочи факта, че ПП ГЕРБ постоянно е провокирана от опонентите си от БСП с лъжи и компромати, но въпреки това показва сила и реални резултати - санирани училища и детски градини, нови пътища и магистрали, спортни съоръжения. „Чрез европейската солидарност българските села и градове успяха да се обновят с нови площади и паркове, затова мислете разумно и изберете хората от ГЕРБ, които знаят да градят мостове в Европа", апелира Шишков.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Ева Какво сте подобрили, хората не могат да си плащАт сметките, студуват през зимата, не се хранят пълноценно
Подобрихте си с кражбите вашия живот и на всички мафиотчета.
11.05.2019 17:17 / Отговор
КУР_ЗА_БКП-2_ГРЕБ и ЧУК Ева Майдел (Паунова) е евродепутат на ГЕРБ . Бивша манекенка и кръстница на най-малката дъщеря на зам.-председателя на ГЕРБ МИЛИЦИОНЕРА ФИЗКУЛТУРНИК ЦвЦв, завършил помощното у-ще във Вършец, крадеца ЦвЦв..
Интересното при Ева Паунова, е че тя е дъщеря на Зоя Паунова. Майката е от стар, заклет комунистически род от Дупница. Зоя Паунова е била изпълнителен директор на „Астра Зенека България“. Преди това е била във "Фармахим" и "Фармация" – Дупница (днес част от "Актавис"). Именно въпросната фирма "Актавис" бе забъркана в скандал с производството на амфетамини, които били предназначени за пазара на братя Галеви.
Зоя Паунова бе част от делегацията, придружавала президента Георги Първанов при официалното му посещение в кралство Швеция през октомври 2007 година. Според местни хора от Дупница, бащата на Ева Паунова е бил портиер на сградата на БКП-то в града.
11.05.2019 17:44 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети