Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ева Майдел: Много е важно какви евродепутати пращаме в ЕП и какви каузи защитават те

Политика

Ева Майдел: Много е важно какви евродепутати пращаме в ЕП и какви каузи защитават те

Снимка:

Тя и колегите ѝ от ГЕРБ/ЕНП са работили за по-доброто ежедневие на българите

Освен европейското финансиране, бизнесът ни печели от стабилността и доверието в икономиката ни като член на ЕС, от достъпа до 500 милионния европейски пазар и от хармонизираното законодателство в 28 държави-членки. Това каза в Асеновград евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел на среща с над 120 членове и симпатизанти на ГЕРБ. Срещата бе организирана от ГЕРБ – Пловдив област под наслов „Европа днес: Реалните резултати за гражданите от ЕП“.

Домакини на форума бяха народният представител от ГЕРБ д-р Христо Грудев и областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев. На срещата присъстваха също народният представител от ГЕРБ-Пловдив област Запрян Янков, областните координатори на ЖГЕРБ – Евелина Апостолова и МГЕРБ - Владимир Пильов, кметове и общински съветници.

„Важно е да сме членове на ЕС, за да догоним бързо по-развитите икономики. Всички ние свикнахме Европа да ни помага най-вече със средства, но това не е даденост и е много важно какви евродепутати пращаме в Европарламента и какви каузи защитават те“, каза още Ева Майдел.

Тя допълни, че ЕС трябва да е съюз на хората, да променя живота им и да го прави по-добър. Затова тя и колегите ѝ от ГЕРБ/ЕНП през този мандат са работили по теми, които променят ежедневието на българите за по-добро и даде например с това, което тя успя да извоюва за българските граждани - по-ниски такси за преводи в евро, повече финансиране за бизнеса по плана “Юнкер”, повече сигурност в интернет и улеснена онлайн търговия.

Ева Майдел сподели и за откриването на първото информационно бюро, което да подпомага предприемачите при кандидатстването им по европейски проекти, чиято заслуга е на Предприемачи ГЕРБ. По думите ѝ не по-малко важно е и постигнатото от колегите ѝ от ГЕРБ/ЕНП. За пример беше даден евродепутатът Емил Радев, който поведе битка с двойния стандарт при храните и напитките и Андрей Новаков, който защити увеличаването на бюджета за България от ЕС за следващия програмен период с над 4 млрд. лв.

„Европа ни чува, надградили сме много. Това са големи победи, които трябва да стигнат до знанието на българските граждани и ние от ГЕРБ правим всичко възможно да сме сред хората и да ги информираме за постигнатото, за да се противопоставим на негативизма и фалшивите новини“, категорична бе Ева Майдел.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема