Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Евелина Славкова: Президентът ще направи грешка, ако тръгне да прави политическа формация

Политика

Евелина Славкова: Президентът ще направи грешка, ако тръгне да прави политическа формация

Евелина Славкова: Президентът ще направи грешка, ако тръгне да прави политическа формация - Tribune.bg
Снимка:

Предсрочните избори не са тотално отхвърлен вариант, твърди социологът

„Президентът ще направи грешка, ако тръгне да създава политическа формация“, коментира за Нова тв социологът Евелина Славкова. Тя припомни, че вече имаме пример в историята с президентска партия.

„По-скоро президентът ще бъде склонен да подкрепи политически субекти, които се припознават и подкрепят от гражданите на протестите“, изтъкна Славкова. Според нея е важно да се определи какво ще прави държавният глава оттук-нататък, а във връзка с предстоящите президентски избори догодина и от кои партии ще очаква подкрепа.

„Предсрочните избори не са тотално отхвърлен вариант. От ГЕРБ сме виждали всичко, но на дадения етап по-скоро искат да довършат, само че зависи и какво ще направи улицата. Много зависи и кога ще бъдат изборите, и дали няма да има предсрочни“, допълни Евелина Славкова.

„Не мисля, че президентът пряко ще се ангажира да стане лидер на нова политическа формация, но той би могъл да подкрепи такава и това е съвсем реално в контекста на събитията днес“, посочи и колегата ѝ - политологът Слави Василев, който беше част от екипа на Румен Радев през 2017г. По думите му възможна е появата на нов политически субект, тъй като има прозорец за такъв.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

РУМЕН РАДЕВ МРАЗИ ХОРАТА(Т.Е.И БЪЛГАРИТЕ). ВИЖТЕ МУ ПОГЛЕДА, ВИЖТЕ МУ ИЗРАЗА, ВИЖТЕ МУ ПОВЕДЕНИЕТО. ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ, КАТО ПРЕЗИДЕНТ, НЕ Е КАЗАЛ ЕДНА ПОЛОЖИТЕЛНА, ЕДНА ДОБРА ДУМА ЗА БЪЛГАРИТЕ. СМАЧКВА НАЦИОНАЛНОТО САМОЧУВСТВИЕ И СПЛОТЕНОСТ НА БЪЛГАРСКОТО ПЛЕМЕ.ТОЙ Е РУСКИ ЕНИЧАР. ЦЕЛТА МУ Е ДА ИЗКАРА БЪЛГАРИЯ ОТ НАТО И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И НИЕ ДА БЪДЕМ ЩИТ ЗА РУСИЯ СРЕЩУ ЗАПАДНИЯ ДЕМОКРАТИЧЕ СВЯТ. ЗАТОВА ОТ 5 ГОДИНИ ВСИЧКИТЕ МУ ИЗКАЗВАНИЯ НАСТРОЙВАТ БЪЛГАРИТЕ КЪМ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА,ДА СЕ ИЗКОЛИМ ВЗАИМНО, ЗА ДА СЕ ИЗПЪЛНЯТ КОВАРНИТЕ РУСКИ ПЛАНОВЕ. БЪЛГАРСКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ И БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ДА СПАСЯТ МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!
04.08.2020 11:17 / Отговор
Бойко Борисов интелигентните, умни, образовани хора винаги са мразени отпрестъоници, необразовани мафиоти и простаци, такъв е нашият премиера- мафиот. Инсталираха го на този пост ДС генералите- Бриго Аспарухов, Любен Гоцев, ДПС, и всички свинари от БКП, за да си крадат вече 20 години, да рекетират бизнеса, да убиват неудобните и т.н. А това, че Радев е "руски агент" е такава партенка. Радев е НАТО ВЕЦ, завършил в САЩ, и оценен от американците като стратегически лидер. Стига с лъжите на Борисов.
04.08.2020 12:17 / Отговор
КОЙ ИЗБРА РУМЕН РАДЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ-100% БСП=БКП плюс КГБ(ГРУ) НА РУСИЯ! АКО Е НАТО, ЗАШО Е ПРОТИВ USA САМОЛЕТИТЕ? ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!!! ЖАЛКИ РУСОФИЛИ И БЪЛГАРОУБИЙЦИ
04.08.2020 12:32
НАТО ТЕЦ,да Преди 20 години крадяха твоите хора.Не се прави на ударен с мокър чорап!
04.08.2020 14:57

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети