Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Евгени Будинов: Тъжно ми е, че провалени политици опорочават протеста

Политика

Евгени Будинов: Тъжно ми е, че провалени политици опорочават протеста

Евгени Будинов: Тъжно ми е, че провалени политици опорочават протеста - Tribune.bg
Снимка:

„Има много хора на протестите, които са искрени в исканията си. Но има и хора, които са от агитки. Освен това има много провалени политици от БСП и други партии. На мен ми е мъчно, че честният протест е опорочен от тях. И ми е мъчно за хората, които искрено протестират“. Това коментира пред NOVA Евгени Будинов, актьор и депутат от ГЕРБ.

По думите му не се чува думата на хората, които не протестират и харесват правителството и си стоят спокойно вкъщи и не са агресивни.

Той е на мнение, че диалог между президента и премиера трябва да има. „Президентската институция трябва балансира търси този диалог. Ние сме отворени да чуем протестиращите. Искаме да разберем какви са точни техните искания. Само че не излизат лица на протестиращите. Не излизат и искания”, коментира Будинов.

Според депутата от БСП Нона Йотова има ескалация на напрежението, защото управляващите не чуха какво искат хората. "Те искат оставка на правителството и на Гешев", каза тя.

Йотова посочи и кои са провокаторите на протеста. Според нея това са хора от агитки. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

Тартаковер Диалог с ГЕРБ не може да има. Времето на възможностите за диалог с тази престъпна партия, трансформирала се в годините в шайка и мафия отдавна изтече. Когато през 2013 година ГЕРБ на сикаджията Борисов създаваше и усилваше протестите, тогава някой плачеше ли за диалог? И да плачеше, щеше ли някой да ги чуе? Напротив, високомерно заграбиха, при това с доста фалшификации измами и откровени изборни лъжи властта, за да доведат до дъното България! Сега ОСТАВКА ! Да се махат ! И нека да има нови избори, тогава ще видим кой харесва правителството. Особено ако изборите са машинни и електронни, да няма възможност за измами. При такива избори, едва ли "харесващите правителството" и депутати като този ще са повече от 8-9 % ! А няма да е изненадващо дори да не съберат квота за нов парламент. След това разпад на шайката. А след него-съд! Ето това ГЕРБ и ръководните му бандити не искат да допуснат.
25.07.2020 19:10 / Отговор
Тролоковер Колко пари ти дават бе тракторист.Веднага се хвърляш на амбразурата,без дори да осъзнаеш какво пише авторът.ДИАЛОГ-говедо,ДИАЛОГ трябваше да прочетеш,нищо друго!
26.07.2020 09:05 / Отговор
Какъв диалог Вървете си правете гербавете диалога с патриотите, Воля , Доган, Пеевски, ДПС, които раздават порциите.
26.07.2020 10:15
Фалшификаторът на изборите се казва Михаил Константинов. Протестиращите задължително трябва да му искат оставката и смяна на екипа на Информационно обслужване. Властта му е санирала жилището. Колко сгради има санирани в София?
26.07.2020 09:19 / Отговор
Близнашки през 2013- 2014 г. беше изключен от БСП за уронване престижа на партията. Той организира с Калин Янакиев окупацията на СУ, затвориха студенти от НБУ в залата на ЮФ, започнаха да им носят закуски, не допускаха преподаватели, студенти и служители в сградите на СУ. Това не беше студентска инициатива, а Близнашка инициатива. После се присъединиха и студенти, забележете от 1-ви курс на ИС, та те не познаваха студентския живот. И той върна отново на власт Борисов и мафията му.
26.07.2020 09:35 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати