Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Будинов: В структурите на БСП наричат Корнелия Нинова Лукашенко в пола, вие да ми говорите за честни избори е извратено

Политика

Будинов: В структурите на БСП наричат Корнелия Нинова Лукашенко в пола, вие да ми говорите за честни избори е извратено

Будинов: В структурите на БСП наричат Корнелия Нинова Лукашенко в пола, вие да ми говорите за честни избори е извратено - Tribune.bg
Снимка:

В структурите на БСП наричат Корнелия Нинова Лукашенко в пола. Това заяви днес депутатът от ГЕРБ Евгени Будинов заяви днес от парламентарната трибуна по време на дебатите по поправките в Изборния кодекс. Според него е изключително извратено точно от БСП да говорят за честни избори.

Актьорът имаше желание да се обърне лично към лидера на левицата, но по думите му тя идва в парламента сутрин да изговори неистини, след което напуска работното си място.

„Надявам се да й предадете, че в структурите на БСП наричат Корнелия Нинова - Лукашенко в пола, не се съмнявам, че тя ще ме разбере. Освен това, точно от БСП да ми говорят за честни избори, смятам че е изключително извратено“, отсече Будинов.

С изказването си депутатът предизвика смут в редиците на Корнелия Нинова и нейните последователи се втурнаха да я защитават.

Дебатите по промените в Изборния кодекс продължават вече няколко часа. Народното събрание удължи работното си време до приемането му на второ четене. Предложението бе направено от ПГ на ГЕРБ.                                                                                                                                                       


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

кесо Кака ви Курни требе да се зарадва на "комплимента" на Будинов щото и тя като Лукашенко имала яки топки и "могат да си ги мерят".
16.09.2020 20:29 / Отговор
Дари Много жалко за този млад и очевидно талантлив актьор,че подкрепя ГЕРБ и не вижда хората на улицата.Явно заплатата в парламента е определяща за позицията му.
17.09.2020 01:04 / Отговор
Стефан Всички парламентарни избори които ГЕРБ са спечелили не са били провеждани от ГЕРБ. Президентските проведени от ГЕРБ
знаем кой ги спечели , щом като са фалшифицирани фатмакът да си подаде оставката .
17.09.2020 10:12 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети