Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Будинов: В структурите на БСП наричат Корнелия Нинова Лукашенко в пола, вие да ми говорите за честни избори е извратено

Политика

Будинов: В структурите на БСП наричат Корнелия Нинова Лукашенко в пола, вие да ми говорите за честни избори е извратено

Будинов: В структурите на БСП наричат Корнелия Нинова Лукашенко в пола, вие да ми говорите за честни избори е извратено - Tribune.bg
Снимка:

В структурите на БСП наричат Корнелия Нинова Лукашенко в пола. Това заяви днес депутатът от ГЕРБ Евгени Будинов заяви днес от парламентарната трибуна по време на дебатите по поправките в Изборния кодекс. Според него е изключително извратено точно от БСП да говорят за честни избори.

Актьорът имаше желание да се обърне лично към лидера на левицата, но по думите му тя идва в парламента сутрин да изговори неистини, след което напуска работното си място.

„Надявам се да й предадете, че в структурите на БСП наричат Корнелия Нинова - Лукашенко в пола, не се съмнявам, че тя ще ме разбере. Освен това, точно от БСП да ми говорят за честни избори, смятам че е изключително извратено“, отсече Будинов.

С изказването си депутатът предизвика смут в редиците на Корнелия Нинова и нейните последователи се втурнаха да я защитават.

Дебатите по промените в Изборния кодекс продължават вече няколко часа. Народното събрание удължи работното си време до приемането му на второ четене. Предложението бе направено от ПГ на ГЕРБ.                                                                                                                                                       


Коментари (3)

кесо Кака ви Курни требе да се зарадва на "комплимента" на Будинов щото и тя като Лукашенко имала яки топки и "могат да си ги мерят".
16.09.2020 20:29 / Отговор
Дари Много жалко за този млад и очевидно талантлив актьор,че подкрепя ГЕРБ и не вижда хората на улицата.Явно заплатата в парламента е определяща за позицията му.
17.09.2020 01:04 / Отговор
Стефан Всички парламентарни избори които ГЕРБ са спечелили не са били провеждани от ГЕРБ. Президентските проведени от ГЕРБ
знаем кой ги спечели , щом като са фалшифицирани фатмакът да си подаде оставката .
17.09.2020 10:12 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети