Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Будинов напръска с дезинфектант парламентарната трибуна срещу фалшивите новини на БСП

Политика

Будинов напръска с дезинфектант парламентарната трибуна срещу фалшивите новини на БСП

Будинов напръска с дезинфектант парламентарната трибуна срещу фалшивите новини на БСП - Tribune.bg
Снимка:

ДПС му предложиха да пробва с тамян

Като вносител на законопроекта за намалена ставка на ДДС за туризъм и книги народният представител от ГЕРБ Евгени Будинов излезе на парламентарната трибуна, за да аргументира идеята си, като преди да се изкаже дезинфекцира с препарат микрофоните срещу фалшивите новини на БСП.

„Ще дезинфекцирам лично мястото срещу COVID-19 и фалшиви новини от БСП. Приемете го като шега. Макар че е добре, че са тези шеги, за да си кажем истината. Намаляването на ДДС върху книгите е моя мисия. Много интелигенти хора, каквито са избирателите на ГЕРБ, ме питаха и аз съм щастлив, че се случва. Радвам се, че се случва около 24 май – Деня на славянската азбука, на Кирил и Методий“, изтъкна депутатът от ГЕРБ.

Той оцени високо мерките на правителството срещу коронавируса. Според него подготвеният законопроект е още едно доказателство, че културата и образованието са приоритет за управлението на ГЕРБ и „Обединени патриоти“.

„Това, което гоните с дезинфектант, не се гони с дезинфектант, а с тамян“, репликира Йордан Цонев от ДПС. Цонев припомни, че преди време неговата формация първа в поискала намаляване на ставката за книгите и учебниците.

Социалистът Георги Свиленски пък предупреди Будинов, че не е напълно запознат с внесения от него законопроект за намаляване на ДДС. „Намалявате доставката на книги“, уточни Свиленски.

В хода на дебатите по законопроекта колегата му Александър Паунов поиска от председателката на парламента Цвета Караянчева да прекъсне театралните изпълнения в пленарна зала.

„Театралните постановки в затворени пространства са забранени“, репликира депутатът от опозицията.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Курм Зар Единствено и само читалищните изпълнения на Крумчо имат място на трибуната.Толкова карикатурен и бездарен стил е недостижим!
22.05.2020 16:22 / Отговор
Susan Benson Здравейте, имате ли нужда от бърз заем?
Аз съм Сюзън Бенсън. Кредитор съм и също финансов консултант.

С оглед на стагнацията, през която преминава светът в резултат на въздействието на коронавируса (COVID-19) върху бизнеса и икономиката, много хора са изправени пред несвоевременно финансови предизвикателства и с наличието на паричен излишък в моята компания, ние се стремим да ускорим паричното обращение, като финансираме клиенти в и извън Европа със заем.

Имате ли нужда от спешен заем за стартиране на бизнес, за закупуване на къща или кола или имате нужда от заем по други лични причини? ако отговорът Ви е „ДА“, ще Ви посъветвам да се свържете с моята компания. Ние предоставяме всякакъв вид кредитни услуги, както обезпечени, така и необезпечени заеми. Всичко, което трябва да направите е да ни пишете по имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com или да ни изпратите съобщение директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и да получите отговор веднага.
22.05.2020 19:33 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети