Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Евгени Михайлов: Може да се очакват изненади от служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков

Политика

Евгени Михайлов: Може да се очакват изненади от служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков

Евгени Михайлов: Може да се очакват изненади от служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков - Tribune.bg
Снимка:

Младите хора не си дават сметка, че сценаристите в българската политика са едни и същи вече 30г., смята известният режисьор

Режисьорът и политик Евгени Михайлов предупреди в интервю за радио „Фокус“, че може да се очакват изненади от избрания за служебен заместник министър-председател и служебен министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

„Той има много запомнящ се втренчен поглед с неговите сини очи, който не мога да забравя от 20-те часа разпити, на които бях подложен от него през 90-та година, по време на разследването около прочутата реплика на Петър Младенов: „Най-добре е танковете да дойдат“. Много добре знам неговия стил, знам на какво е готов, знам и какво искаха да направят с мен, защото го изживях през тези 20 часа разпити и опити за съставяне на фалшиви протоколи и фалшиви показания. От тогава до сега той е израснал, добил е опит, защото беше депутат и шеф на следствие, шеф на задругата по контрол на разузнавателните средства, така че може да очакваме от него много изненади. За мен наистина е странно, че на 30-тата годишнина от прехода човек като него – свързан с репресивните органи на комунистическия режим, може в демократична натовска България да е вицепремиер и министър на вътрешните работи“, посочва Евгени Михайлов. Според него младите хора не си дават сметка, че сценаристите в българската политика са едни и същи вече 30г.

„Нищо не се е променило и един по-внимателен поглед, дори и на повърхността на управляващите най-големите бизнеси, компании, медии и банки, ще даде отговор, че повечето хора на такива позиции произхождат от комунистически функционери и функционери на Държавна сигурност“, категоричен е известният режисьор.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати