Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Евродепутат: ЕНП да подкрепи правителството на Борисов, което е обект на политически атаки

Политика

Евродепутат: ЕНП да подкрепи правителството на Борисов, което е обект на политически атаки

Снимка:

Само това правителство може да поддържа европейската линия на България, написа Лефтерис Христофору

"Правителството на Бойко Борисов отбеляза успех в борбата с последиците от коронавируса и подкрепи икономиката, като поведе България към еврозоната. Групата на ЕНП трябва да прояви единство и да подкрепи поредното ЕНП правителство, обект на политически атаки." Това призова в Туитър Андор Дели, евродепутат от Унгария, член на Комисията по транспорт в Европейския парламент. 

„Само правителството на Бойко Борисов може да поддържа европейската линия на България. Подкрепяме българското правителство за това, че управлява приятелската за нас държава по европейския ѝ път“, добавя Лефтерис Христофору, евродепутат от Кипър, член на Комисията по бюджети на Европейския парламент.

България трябва да продължи проевропейската си траектория, водена от правителството на Бойко Борисов. Политиците нямат право да саботират успешното развитие на държавата“, пише Томас Здеховски, евродепутат, Зам.-председател на Комисията по заетост и социални въпроси, координатор в Комисията по бюджетен контрол на Европейския парламент.

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още