Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Андрей Новаков посети крайдунавски общини от област Враца

Политика

Андрей Новаков посети крайдунавски общини от област Враца

Андрей Новаков посети крайдунавски общини от област Враца - Tribune.bg
Снимка:

Най-младият евродепутат от България присъства и на церемония по дипломиране на зрелостниците от СУ „Христо Ботев“ – Оряхово

„Аз дишам през срещите си с хората“. Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков по време на посещението си в област Враца. Той посети общинските центрове Козлодуй и Мизия, и с. Бутан, където проведе срещи с кметовете на населените места Маринела Николова, Валя Берчева и Кирилка Асенова. Наред с тях Новаков разговаря с местни жители и бе категоричен, че именно тези срещи са най-ценни за него.

В рамките на визитата си, евродепутатът посети и мястото в с. Крушовица, където ще бъде изграден парк с европейски средства, част от проекта „Изграждане и реконструкция на площи за широко обществено ползване в гр. Мизия, с. Софрониево, с. Крушовица и с. Липница“, на стойност 587 298.46 лв. Той бе запознат с проектите, които се реализират на териториите на общините по европейски програми, а също така и даде символичен старт на жътвата на мизийското поле.

Ден по-рано най-младият евродепутат от България присъства на церемония по дипломиране на зрелостниците от СУ „Христо Ботев“ – Оряхово. „Когато знаеш какво си постигнал, а утре означава само едно – успех. Имайте крайна цел, която да следвате въпреки всичко.“ С тези думи Новаков се обърна към абитуриентите и им пожела да бъдат разликата между вчера и утре.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати