Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Фактор.бг: Шефът на НСО напуснал заради натиск от „генерал“ Деси, блокирали инициативите му

Политика

Фактор.бг: Шефът на НСО напуснал заради натиск от „генерал“ Деси, блокирали инициативите му

Снимка:

Пишете ме отговорна за всичко, отговори Радева в социалната мрежа

Началникът на НСО генерал-майор Данчо Дяков е подал рапорт да напусне заеманата длъжност заради хронични проблеми и оказван му непрестанен натиск от съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радев, която в службата за охрана и на „Дондуков” 2 иронично наричат генерал Деси, пише Фактор.бг.

Конфликтът на представящата се за първа дама с ген. Дяков започнал преди година, след пътния инцидент с кола НСО, возеща Десислава Радева. Тогава мерцедесът влезе в насрещното движение по столичната улица „Фритьоф Нансен” и отказа да спре на полицейска палка. Десислава Радева обвинявала ген. Данчо Дяков за теча на информация и че не успял да покрия скандала, твърдят източници от президентството. След това тръгнали проблемите на Дяков с президентството – спирали са му всички инициативи за реформи в службата, включително и предложения за промени в закона на НСО. Не за първи път в публичното пространство се появява информация, че Десислава Радева иска да бъде не само първа дама, но и да дава тон в политиките на институцията и да формира позиции на държавния глава. От президентството припомнят, че след напускането на Елена Йончева и Иво Христов това е третият човек, свързан с институцията, който си тръгва заради проблеми с генерал Деси.

"Хайде да се договорим с фактора и десетките производни нему. Пишете ме отговорна за всичко, с което не сте ок“, написа Радева във Фейсбук в отговор на информацията. „Накратко, пишете ме отговорна за каквото не ви оттърва. Не търсете виновни. Пишете мен! Поздравявам ви с нещо лежерно. Дишайте! Дишайте с пълни дробове! Дано помогне да преодолеете жлъчката, дето дъвчете!“, допълва тя.  


Коментари (3)

КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ TOO ГЕйРБАВ АБДАЛ ПРАВЕШЕ ВСИЧКО, ЗА ДА ЗЛЕПОСТАВИ ПРЕЗИДЕНТСКАТА ДВОЙКА..... FUCK ТИЧЕСКИ ТОЙ БЕШЕ МАРИОНЕТКА НА ПОЖАРНИКАРА "БУДА"
22.08.2019 10:02 / Отговор
hahaha В колко го е написала това в профила си че има навика след 22 чеса да е много пияна :D
22.08.2019 10:49 / Отговор
Вяра Дали някой се съмнява в това??Една жена може да издигне съпругът си и може да го съсипе,както и най-големият му враг!!Това е положението другарки и другари.Сами преценете за,какво става дума.Това текучество в Президентсвото не е нормалнож.....Явно Радев не може да удари по масата и да накараф
24.08.2019 14:57 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още