Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Фандъкова: Филмът с промяната на Манолова го видяхме при Орешарски

Политика

Фандъкова: Филмът с промяната на Манолова го видяхме при Орешарски

Фандъкова: Филмът с промяната на Манолова го видяхме при Орешарски - Tribune.bg
Снимка:

„Промяна е продължението на метрото в София. Промяна е административната реформа“, посочи кандидатът за кмет на ГЕРБ/СДС

„Филмът за промяната на Манолова го гледахме през 2013 г., по време на управлението на кабинета, който тя подкрепяше. Аз мога да гарантирам промяната  и продължаването на развитието на проектите чрез опита си“. Това заяви досегашният кмет на София и кандидат за нов мандат от ГЕРБ/СДС Йорданка Фандъкова пред БНТ.

„Промяна е продължението на метрото в София. Промяна е административната реформа“, посочи още тя.

Фандъкова посочи и че в предишния Столичен съвет ГЕРБ не са имали мнозинство, но по важни теми е постиган консенсус.

„За дигитализацията и по-голямата прозрачност и публичност ГЕРБ може да работи с ДБ в новия  СОС. В сектор  „Сигурност” ще работим с ВМРО, които имат добри идеи“, посочи Фандъкова.

Досегашният столичен кмет посочи, че чува и разбира критиките и затова предлага промяна.

„Абсурдно е да се говори, че в София могат да се спечелят избори с купени гласове. 200-300 гласа не могат да обърнат резултата. Ако някой има конкретни сигнали – те трябва да бъдат проверени. Директорката на училището в този квартал е в листата на ГЕРБ, тя е много уважавана“, отговори Фандъкова на въпрос дали има купени цигански гласове.

„Лидерите на ДБ бяха ясни в позицията си и я повториха по време на срещата ни, но аз дължа уважение на избирателите на ДБ. Разговаряхме за идеите и приоритетите в програмите си, които можем да изпълним, не сме търсили подкрепа – това не е в стила ми“, подчерта още Фандъкова по повод на срещата, която е провела с ДБ.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети